• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardinde TIRın biçtiği otomobildekilerin isimleri belli oldu
08 Nisan 2024 Pazartesi 09:48

Mardin'de TIR'ın biçtiği otomobildekilerin isimleri belli oldu

İpekyolu üzerinde meydana gelen kazada TIR otomobili biçti. Araçta bulunan bebek hayatını kaybetti, aile fertleri yaralandı. Otomobildekilerin kimlikleri belli oldu.

Mardin'in Nusaybin ilçesi Uluslararası İpekyolu üzerinde seyir halinde olan plakası belirlenemeyen TIR ile 06 DRB 857 plakalı Mercedes marka otomobil çarpıştı. Feci kazada TIR otomobili biçerken, otomobil hurdaya döndü. Otomobilde bulunan biri 3 yaşındaki bebek 5 kişi ağır şekilde yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu otomobilde bulunanlar sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Otomobilde bulunan 3 yaşındaki bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer 4 kişinin ağır yaralı olduğu belirlenirken, yaralılar ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bebeğin cenazesi ise, hastane morguna kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan bir kadın Urfa'ya sevk edilirken, bir diğer çocuk ise Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden bebeğin Şerzan Botan Abay olduğu öğrenilirken, yaralıların isimlerinin Mehmet Esir Abay, Helin Abay, Berivan Abay ve Alan Berken Abay olduğu öğrenildi.

Kazayı yapan otomobildeki ailenin Mersin'den Şırnak'ın İdil ilçesindeki akrabalarını ziyarete geldiği ve geri dönüş yolunda kazanın yaşandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA