• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin’de çevrim içi “Öğretmenler Günü” kutlaması
24 Kasım 2020 Salı 09:08

Mardin’de çevrim içi “Öğretmenler Günü” kutlaması

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle bu yılki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü çevrim içi etkinliklerle kutlamaya başladı.
Bu yıl Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri, mesleki gelişim programının başladığı 16 Kasım'dan itibaren çevrim içi olarak yürütülüyor.
 
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü de yaşanan pandemi nedeniyle yüz yüze programların yapılamaması ve etkinliklerin iptal edilmesi üzerine öğretmenlere yönelik farklı ve anlamlı kutlamalar düzenliyor.
 
“İl Milli Eğitim Müdürümüz Öğretmenlerle Buluşuyor” etkinliği kapsamında ilk olarak Temel Eğitim Okullarında görev yapan okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenleriyle buluşma yapıldı.
 
Dünyanın en anlamlı ve önemli mesleğine sahip kişilerin öğretmenler olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer, hayatımızdaki bütün güzelliklerin, başarıların ve başarılı insanların mimarının öğretmenler olduğunu söyledi.
 
Öğretmenlerin çok değerli olduğunu özellikle ifade eden Sümer, yaşanan salgının en kısa zamanda bitmesi ve bütün öğretmenlerle yeniden yüz yüze etkinliklerde buluşulması dileklerini iletti.
 
Kendileri için gerçekleştirilen ve bir hafta boyu süzecek olan buluşma programına katılmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten öğretmenler, buluşmanın kendilerini çok değerli hissettirdiğini söylediler.
 
Öğretmenler ayrıca söz alarak duygularını, teşekkürlerini aktardılar ve mesleki hatıralarını paylaştılar. 
 
İl Müdürü Sümer, yarın ise 10 ilçede görev yapan öğretmenlerle çevrimiçi olarak buluşacak
 
Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Murat Bağış’ın moderatörlüğünde yapılan buluşmalarda öğretmenler de söz alıp duygularını, öğretmenlik anılarını, meslek yaşamlarında yaşadıkları önemli olayları ve başarı hikâyelerini aktaracaklar. (İLKHA)
Bu haber toplam 508 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA