• Mardin41 °C
  • Diyarbakır40 °C
  • Batman43 °C
  • Şırnak41 °C
  • İstanbul34 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin’de, Basın Platformu Çalıştayı yapıldı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:29

Mardin’de, Basın Platformu Çalıştayı yapıldı

İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD)’ne üye gazeteciler, Mardin Basın Meslek Örgütleri ve Gazetecileri ile bir araya geldiler.
Geçtiğimiz ay içinde İstanbul'da yapılan Basın Platformu Çalıştayı’nın ikincisi Mardin'de düzenlendi.
 
İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) üyesi gazeteciler, Mardin Basın Meslek Örgütleri ve Gazeteciler Basın Platformu Başkanı Gazeteci/Yazar Remzi Tanış’ın moderatörlüğünde Yay Grant Otel’de bir araya geldi.
Basın Platformu Çalıştay’ında, Basın meslek mensubu, mesleki sorunları ve bundan sonrası için yapılması gerekenleri konuştular.
 
Tek tek söz alan Basın Meslek Örgütleri ve Gazeteciler, yeni Basın Kanunu çerçevesinde yaşanan sorunlar, fikir, öneri, dezenformasyon, gazetecilerin çalışma yaşamı ve hakları, sosyal medya, yapay zeka uygulamaları, basın çalışanlarıyla dayanışma gibi konular ele alındı.
Gazetecilerin yaşadığı sorunlar ve basın meslek ilkeleri hakkında sorunlarını dile getirttirilen Basın Platformu Çalıştayı önümüzdeki günlerde Anadolu’nun farklı illerinde yapılacak.
 
Yapılan çalıştay’ın sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi. Daha sonra günün anısına fotoğraf çekildi.
 
Basın Platformu Çalıştayı'na, İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) üyesi gazeteciler, Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Küresel Gazeteciler Konseyi Mardin Temsilcisi Adnan Avuka, Midyat Turabdin Gazeteciler Ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İş, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü ve üye gazeteciler katıldı.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA