• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin Valiliği ile Büyükşehir Belediyesinden Elazığ’a yardım
28 Ocak 2020 Salı 12:33

Mardin Valiliği ile Büyükşehir Belediyesinden Elazığ’a yardım

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlara temel ihtiyaç malzemesi gönderdi.

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlar için temel ihtiyaç malzemesinden oluşan bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.   

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve birçok merkezde hissedilen 6,8’lik depremin ardından devlet ve millet el ele vererek depremde zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, deprem bölgesinde görevli AFAD’ın ihtiyaç listesine göre içerisinde temel ihtiyaçların bulunduğu bir kamyon yardım malzemesi hazırlayarak gönderdi.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Depremin ilk yaşandığı andan itibaren AFAD, UMKE ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak, Elazığ’daki arama kurtarma çalışmalarına katıldık” dedi.

Yaman, “Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak içerisinde temel ihtiyaç malzemesi bulunan bir kamyon yardım malzemesini, depremden zarar gören vatandaşlarımız için Elazığ’a gönderdik. Yardımlarımızı, deprem bölgesinde yetkili olan AFAD’ın listesi doğrultusunda yapıyoruz. Depremden zarar gören vatandaşların acısı bizim acımız. Onları bu zor günlerinde yalnız bırakmak istemiyoruz. Devlet ve millet el ele vererek bu acının üstesinden geleceğiz. Yardımlarımız devam edecek” diye belirtti.

Yaman, şöyle devam etti: “Bugünler, birlik ve beraberliğimize daha çok ihtiyaç duyduğumuz günler. Bizler, birlik olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Milletimizin başı sağ olsun. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabır diliyorum”   

mardin-valiligi-ile-buyuksehir-belediyesinden-elazig’a-yardim-(6).jpg

Bu haber toplam 4933 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA