• Mardin41 °C
  • Diyarbakır40 °C
  • Batman43 °C
  • Şırnak41 °C
  • İstanbul34 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin-İstanbul uçağı Kayseriye acil iniş yaptı
07 Haziran 2024 Cuma 11:06

Mardin-İstanbul uçağı Kayseri'ye acil iniş yaptı

Mardin'den İstanbul'a gitmekte olan yolcu uçağı, sabah saat 09:05'te kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra teknik bir arıza nedeniyle Kayseri Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Mardin'den İstanbul'a gitmekte olan yolcu uçağı, sabah saat 09:05'te kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra teknik bir arıza nedeniyle Kayseri Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçakta bulunan yolcu ve görevliler, başarılı bir inişin ardından güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Mardin Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na düzenli bir sefer gerçekleştiren uçak, sabah saat 09:05’te planlandığı gibi kalkış yaptı. Uçağın kalkışından yaklaşık 40/45 dakika sonra pilot, göstergelerde teknik bir sorun tespit etti.

Teknik arızanın ciddiyetini değerlendiren kaptan pilot, Kayseri Havalimanı'na acil iniş yapma kararı aldı. Uçak, saat 10:00 sularında Kayseri Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı. İniş sonrasında yolcular güvenli bir şekilde uçaktan tahliye edildi ve terminal binasına alındı. Olay yerindeki ilk incelemelerde uçakta arıza olduğu tespit edildi.

Kayseri Havalimanı'nda bekletilen yolculara, uçakta meydana gelen arızanın kısa sürede giderileceği ve uçuşun en kısa zamanda devam edeceği bilgisi verildi. Yolcuların bir kısmı, yaşadıkları kısa süreli panik nedeniyle endişe içinde olduklarını ifade ederken, havayolu yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde alındığı ve tüm yolcuların güvenliğinin sağlandığı belirtildi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA