• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin Fosfatspor, Play Off Şansını Sahada Bıraktı
02 Mayıs 2021 Pazar 12:28

Mardin Fosfatspor, Play Off Şansını Sahada Bıraktı

Sezonun sın maçından galip ayrılması durumunda Play Off’a katılacak olan Mardin Fosfat Spor 1-0 öne geçtiği maçta 1-3 yenilerek sezonu sonlandırdı.
Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda HEASK (Halide Edip Adıvar Spor Kulübü) ile karşılaşan Mardin Fosfatspor ilk devreyi 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci devrede kalesinde gördüğü 3 gol ile sezonun son maçında mağlubiyet ile ayrıldı.
 
Fosfatspor maça, Mehmet Salih Demircan, Beytullah Çamurlu, Rıdvan Sönmez, Yasin Reis, Serkan Özen, Mücahit Tufan, Emrah Sürücü, Nimet Kayaalp, Barış Şafak, Özgür Kazar ve Recep Eren Karabacak ilk 11’i ile başalarken;
 
HEASK takımı ise, Cengizhan Şarlı, Necati Yakuplar, Çağatay Çeken, İbrahim Serdar Aydın, Saitcan Açıkalın, Mehmet Kardeş, Gökhan Dinçer, Şemsettin Ender Kılıç, Marlon Bülent Üçüncü, Sezer Yıldırım ve Alp Huy ilk 11’i ile başladı.
 
Rüzgarın da etkisiyle maça hızlı başlayan Mardin Fosfatspor'un 2 net atağını rakip kaleci Cengizhan Şarlı kurtardı.
 
Maçın 18. dakikasından sakatlık geçiren Beytullah Çamurlu’un yerine Doğancan Kılıç dahil oldu.
 
Maçın 24. dakikasında sağ kanattan Mardin Fosfatspor’un atağında Yasin Reis topu ceza sahasına attı. Halide Edip Adıvarpor takım kaptanı Gökhan Dinçer'in eline çarpan topta hakem penaltı noktasına gitti. Pozisyonun kahramanı Yasin Reis topun başına geçerek, kaleciyi ve topu ayrı köşeler gönderdi. Böylelikle Mardin Fosfatspor 1-0 öne geçti.
 
Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca Mardin fosfatspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
Maçın ikinci yarısında hızlı ve seri ataklarla gelen Halide Edip Adıvarspor aradığı golü 70. dakikada takım kaptanı 45 numaralı Gökhan Dinçer’in ayağından buldu. Sol kanattan serbest vuruşu kullanan Dinçer, topu kalecinin üzerinden aşırtarak takımına beraberliği getirdi 1-1.
 
Ataklarını sıklaştıran Halide Edip Adıvarspor takımı 79. dakikada 95 numaralı oyuncusu Alp bu ile sol kanattan 2. golü bularak takımını 1-2 öne geçirdi.
 
Maçın bitiş düdüğünden hemen önce HEASK takımı 22 numaralı futbolcusu Saitcan Açıkalın’ın ayağında bir gol daha bularak takımına galibiyeti getirdi 1-3.
 
Bu sonuçla HEASK 6. Sırada 49 puan ile ligi bitirirken, Mardin Fosfatspor ise 48 puan ile 7. sırada kendisine yer buldu.
 
1-060.jpg
Bu haber toplam 274 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA