Karakter boyutu :






23 Şubat 2021 Salı 10:23
Mardin Artuklu'da 435.446,94 m2 susuz tarla icradan satılıktır
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr de yer alan ilana göre Mardin Artuklu'da 435.446,94 m2 susuz tarla icradan satılıktır.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr de yer alan ilana göre Mardin Artuklu'da 435.446,94 m2 susuz tarla icradan satılıktır.
Mardin İli, Artuklu İlçesi, 101 Ada, 1 Parsel, TİLKİTEPE Mahallesi, KÖY CİVARI Mevkii, Taşınmaz killi tınlı toprak yapısındadır. Toprak derinliği ve geçirgenliği orta düzeydedir. Yörenin iklimi, ekolojisi, fiyat politikalarının etkisi ile tarla tarımı yapılmaktadır. Bu özellikler taşınmazın değerini olumlu etkilemektedir.
Taşınmazın fen bilirkişi raporunda Susuz Tarla olduğu ancak fiili durumunun Sulu Tarla olduğu ve üzerinde yapı olduğu tespit edilmiştir. Tespite konu taşınmaz olan 101 ada 1 nolu parsel üzerinde, 1 Mısır Silosu, tek katlı idari bina ve Kantar Kulübesi vardır. Yerinde yapılan ölçüm neticesinde idari binanın 145 metrekare kantar kulübesinin ise 25 metrekare olduğu tespit edilmiştir.
Taşınmazların tapu kayıtları üzerinde,
1-)07/12/2012 Tesis tarihi ve 6549 Yevmiye sayısı ile Taşınmaz üzerinde bulunan 3083 sayılı yasanın 6. Maddesi gereğince kısıtlıdır beyan şerhi kaydı bulunmaktadır.
2-) 04/05/2018 Tarih ve 3579 yevmiyeli Birinci Derece Askeri Yasak Bölge İçerisinde kalmaktadır beyan şerhi kaydı bulunmaktadır.
3-) 04/05/2018 Tarih ve 3581 yevmiyeli ikinci Derece Askeri Yasak Bölge İçerisinde kalmaktadır beyan şerhi kaydı bulunmaktadır.
4-) 1500 TL bedel karşılığında kira sözleşmesi vardır. (Tamamı üzerinde 10 yıllığına toplam 1500 TL bedel ile SARİYER ............LTD. ŞTİ. Lehine kira şerhi)
(Taşınmaz bu şerhlerle birlikte ihale edilecektir.)
Taşınmaz,2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri kanunun 28. Maddesi gereğince yabancıların taşınmaz mal edinemeyecekleri ve izin almadıkça kiralamayacakları bölge içinde kalmaktadır.
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Bu haber toplam 103 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI

- Ankara’da çökme tehlikesi bulunan 21 bina boşaltıldı
- Sabiha Gökçen Havalimanında binlerce sülük ele geçirildi
- Osmanlı giysileri ve takıları "Kalbe Dokunan İlmek" sergisiyle vatandaşlarla buluştu
- Cumhurbaşkanlığı Kabinesi salı günü Beştepe'de toplanacak
- Cumhurbaşkanı Erdoğan 4'üncü Etnospor Forumu'na videolu mesaj gönderdi
ÖMERLİ'NİN MAHSARTE TÜM RENKLERİ, GÜZELLİKLERİ, EL SANATLARI, YÖRESEL ÜRÜNLERİ, TARİHİ SOKAKLARI
Ömerli Belediyesi ev spor kompleksinin inşaatına başladı
Kadim şehir Ömerli'nin Çatalyurt (Kurıke) Köyündeki binlerce yıllık geçmişe sahip Zıvıng/Keleha Ğüne
Ömerli Belediyesi'nin Lavanta Projesi ile kadınlar, üretime lavanta bahçeleriyle adım attı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
ANKET
Türkiye'nin en iyi ve en güven veren lideri kim?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2021 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA