• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Malatya İdmanyurdu’nda hedef 3.Lig
01 Ağustos 2019 Perşembe 12:52

Malatya İdmanyurdu’nda hedef 3.Lig

Malatya İdmanyurdu'nda Teknik Sorumlu Hakan Aydemir, "Yeni sezon hazırlıklarımıza önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağız. Yeni kadromuzla iyi bir hazırlık...

Malatya İdmanyurdu'nda Teknik Sorumlu Hakan Aydemir, "Yeni sezon hazırlıklarımıza önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağız. Yeni kadromuzla iyi bir hazırlık döneminin ardından lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Bölgesel Amatör Lig'in yeni takımı Malatya İdmanyurdu'nda teknik sorumlu Hakan Aydemir, yeni sezon hedeflerinin 3.Lig'e çıkmak olacağını söyledi. Geçen sezon şampiyonluk yaşayarak BAL'a yükseldiklerini kaydeden Aydemir, "Yeni sezon öncesi kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Tabi geçen sezon yola çıkarken bir hedefimizin olduğunu ve bu hedefin şampiyonluk olduğunu söylemiştik. Allah'a şükür o hedefimizi gerçekleştirdik. Bu sezon için hedefimiz ligi en iyi yerde bitirimek. Biz hedefimize uygun oyuncular alıp hep çalışacağız. Taktiri verecek olan Allah'tır" dedi.

"Lige iyi başlamak istiyoruz"

Aydemir, yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta başlayacaklarını da belirterek, "Yeni sezon hazırlıklarımıza önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağız. Yeni kadromuzla iyi bir hazırlık döneminin ardından lige iyi başlamak istiyoruz. Transferde kalitesine güvendiğimiz isimleri aramıza kattık, birkaç transferimiz daha olacak. İnşallah Malatya'mızı Bölgesel Amatör Lig'de en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 4370 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA