• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lavrov: Ukrayna konusunda ciddi tekliflere açığız
15 Eylül 2023 Cuma 08:53

Lavrov: Ukrayna konusunda ciddi tekliflere açığız

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Rusya, Ukrayna'daki durum ile ilgili tüm ciddi teklifleri değerlendirmeye hazırdır" açıklamasını yaptı.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Rusya, Ukrayna'daki durum ile ilgili tüm ciddi teklifleri değerlendirmeye hazırdır" açıklamasını yaptı.
 
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna’daki durum ile ilgili olarak dünyadaki gerçekleri ve Rusya’nın temel meşru çıkarlarını dikkate alacak her türlü ciddi teklifi değerlendirmeye hazır olduklarını belirtti.
 
Lavrov, Myanmar Dışişleri Bakanı Than Swe ile Moskova’da görüştükten sonra düzenlenen ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, Asya-Pasifik bölgesindeki gidişatın pek olumlu olmadığını söyleyerek, “Myanmar ile birlikte, Güneydoğu Asya'daki istisnasız tüm devletlerin ve tüm Asya-Pasifik bölgesinin eşit, ayrımcı olmayan bir temelde sürdürülebilir kalkınmasını sağlayabilecek kapsayıcı, etkili, güvenilir bir güvenlik mimarisinin bölgede oluşturulması ihtiyacını yeniden teyit ettik.” dedi.
 
Lavrov, Batı’nın Asya-Pasifik bölgesinde kendi kurallarını oluşturma yönündeki açıkça duyurulmuş planlarının tehlikeli olduğunu kaydetti.
 
Ukrayna’da “Batı’nın Kiev rejiminin eliyle Rusya’ya karşı bir savaş başlattığını” ifade eden Lavrov, Ukrayna’daki durum ile ilgili olarak, dünyadaki gerçekleri ve Rusya’nın temel meşru çıkarlarını dikkate alacak her türlü ciddi teklifi değerlendirmeye hazır olduklarını söyledi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA