• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Köy okullarına kırtasiye yardımı
21 Aralık 2019 Cumartesi 11:42

Köy okullarına kırtasiye yardımı

​Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP), "İlk Kalemim Sizden Olsun" projesi kapsamında hayırseverlerden topladığı kırtasiye malzemelerini, köy okullarına ulaştırdı.
Geçtiğimiz aylarda başlatılan kampanyada bine yakın kırtasiye seti toplanırken, setler temsili olarak Ağrı'nın altı köyüne ASTOP üyeleri tarafından dağıtıldı.
 
Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, amaçlarının Ağrı'da eğitim gören çocukların sosyal yaşamlarına destekte bulunmak olduğunu belirterek, "Kampanyanın çıkış noktası aslında bir arkadaşımızın eğitim gördüğü yıllarda yaşadığı bir anıyı anlatması ile oldu. Biz de hayırseverlere ulaşarak kırtasiye desteğinde bulunmalarını istedik. Doğruyu söylemek gerekirse beklediğimizin üstünde bir destek gördük. Tüm hayırseverlerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.
 
Kampanyada ulaşmak istedikleri hedefi yakaladıklarını söyleyen ASTOP Eğitim Sorumlusu Ömer Yıldız ise "Kampanyayı duyurduğumuzda hedeflediğimiz rakamın üstünde bir katkının gelmesi bizi hayli memnun etti. İnşallah istişare kurulumuzla birlikte bu defa 'Üşüyen Eller Kalmasın' diyerek çocuklarımızın kışlık giyim ihtiyaçlarına katkıda bulunmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Proje kapsamında temsili olarak, Kayabey, Arakonak (Kasor), Akbulgur, Mengeser, Yukarı Küpkıran ve Kalender köylerine kırtasiye seti dağıtımı yapıldı.
(İLKHA)
 
Bu haber toplam 1035 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA