• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayını 13 Şubatta belirleyeceğiz
30 Ocak 2023 Pazartesi 09:25

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayını 13 Şubat'ta belirleyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Şubat'ta Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde yapılacak toplantıda, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının belirleneceğini duyurdu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Şubat'ta Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde yapılacak toplantıda, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının belirleneceğini duyurdu.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masanın cumhurbaşkanı adayına, 13 Şubat'ta, Saadet Partisinin ev sahipliğinde yapılacak Liderler Buluşması'nda karar verileceğini bildirdi.
 
Kılıçdaroğlu, bir televizyon kanalında soruları yanıtladı.
 
Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağı sorulan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi ev sahipliğinde 13 Şubat'ta gerçekleştirilecek altılı masa toplantısını işaret etti.
 
Kılıçdaroğlu, "13 Şubat'ta inşallah adayımızı açıklayacağız. Öyle bir karar aldık. Artık 13 Şubat'ta mı olur, yoksa 13 Şubat'ta karar alacağız, bu kararın açıklanması için belli bir tarih mi olur?" dedi.
 
Kılıçdaroğlu, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı siz misiniz?" sorusuna ise, "Her parti gibi CHP'liler de kendi liderlerini cumhurbaşkanı adayı olarak görmek isterler. Burada aslolan altı liderin bir araya gelip ortak karar vermeleri" karşılığını verdi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA