• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İsveçin İslam düşmanlığı tescillendi: Muharref tevratın yakılmasına izin vermediler!
27 Ocak 2023 Cuma 10:13

İsveç'in İslam düşmanlığı tescillendi: Muharref tevratın yakılmasına izin vermediler!

Müslümanların mukaddes kitabı olan ve günümüze dek tek bir harfi değişmeyen Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını "ifade özgürlüğü" kılıfına uyduran İsveç makamları, bir grubun tahrif edilmiş tevratı yakmasına ise siyonist baskılar sonucu izin vermedi.
Müslümanların mukaddes kitabı olan ve günümüze dek tek bir harfi değişmeyen Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını "ifade özgürlüğü" kılıfına uyduran İsveç makamları, bir grubun tahrif edilmiş tevratı yakmasına ise siyonist baskılar sonucu izin vermedi.
 
İşgalci siyonist rejimin sözde İsveç büyükelçisi Ziv Nevo Kulman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, elçilik binası önünde tahrip edilmiş tevratın yakılmasına izin verilmediğini açıkladı.
 
Kulman, "Büyükelçiliğimiz ve yerel Yahudi cemaatinin İsveç makamlarıyla yaptıkları görüşmeler sonucu, aşırılık yanlısı organizatörlerin bir tevrat kitabını yakmayı planladıkları gösteriye izin verilmemesinden memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı.
 
שמחים שבעקבות פעילות השגרירות אל מול הרשויות השוודיות, ופעילות משותפת עם גורמים בקהילה היהודית המקומית - המארגנים הקיצוניים משכו את הבקשה לקיום ההפגנה בה תכננו לשרוף ספר תורה. https://t.co/a2xsGgRwhE
 
— Ziv Nevo Kulman ???????? (@zivnk) January 26, 2023
Kulman'ın bu paylaşımına yanıt veren bazı sosyal medya kullanıcıları, söz konusu Kur'an-ı Kerim olunca yakma eyleminin "ifade özgürlüğü" kapsamına alındığını hatırlatarak İsveç'in de siyonist işgal rejiminin emellerine hizmet ettiğine dikkat çekti.
 
Bazı kullanıcılar da işgalci rejimi temsil eden bez parçasının yakılmasını "antisemitizm" olarak görenlerin, mukaddes kitap Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını ise "ifade özgürlüğü" şeklinde gördüğünü; bunun "Batı'nın ikiyüzlülüğü" olduğunu vurguladı.
 
Bir kullanıcı da "Ne? Tevrat'ı nasıl bulmuşlar?" diye sorarak günümüzde tevrat olarak belirtilen tüm kitapların muharref yani tahrif edilmiş olduklarına dikkat çekti.
 
Başka bir kullanıcı ise şu ifadeleri kaydetti: "Kur'an-ı Kerim yakılması için 'özgür düşünce' diyen İsveç, tevrat yakılmasını engelledi."
 
İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) yöneticisi Rasmus Paludan,  İsveç makamlarından izin alarak, polis korumasında Kur'an-ı Kerim'i yakma "alçaklığında" bulunmuştu. Başta İsveç makamları olmak üzere ABD ve Batılı yetkililer bu faşistliği "ifade özgürlüğü" olarak gördüklerini ifade etmişti. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
  • Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekâlet edecek
  • ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA