• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstanbul Ataşehirde 85m² daire mahkemeden satılıktır
20 Mayıs 2022 Cuma 09:50

İstanbul Ataşehir'de 85m² daire mahkemeden satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, İstanbul Ataşehir'de 85m² daire mahkemeden satılıktır.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, İstanbul Ataşehir'de 85m² daire mahkemeden satılıktır.
 
İstanbul İl, Ataşehir İlçe, 917 Ada, 321 Parsel, İÇERENKÖY Mahalle/Köy, 16 Nolu Bağımsız Bölüm İşleme esas gayrimenkul, incelenmesinde İstanbul ili, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, Üsküdar-İçerenköy Caddesi ile Buket Sokağının kesiştiği yerde bulunan, Üsküdar-İçerenköy Caddesinden 84 kapı numarası alan yerde bulunan, betonarme karkas sistemde yapılmış, bodrum+zemin+yedi normal katlı, Gökkaya Apartmanın 7. kat 16 nolu dairesi olduğu tespit edilmiştir.
Taşınmaz konum olarak 121m Güney-Doğusunda Alanaldı Caddesi 150m Doğusunda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi, 189m Doğusunda Başıbüyük Yolu Caddesi, 276m Kuzey-Batısında Karslı Ahmet Caddesi yer almaktadır. Binanın bodrum katında binaya ait ortak alanlar, zemin katında, bina girişi, iki adet daire, normal katlarda her katta ikişer daire bulunduğu tespit edilmiştir Bina girişine göre sol yan cephede kalan dairedir. Dairenin kapalı olması nedeni ile içine girilememiş ancak komşularından bilgi alınmış ayrıca ilgili belediyesine gidilerek onaylı projesinin incelenmesi sureti ile daire hakkında bilgi edinilmiştir. Bu bilgiler ışığında:
Daire girişte antre, antreye açılan balkonlu salon, mutfak ile üç yatak odası, banyo + tuvalet dört balkon mahallerinden ibaret olduğu tespit edilmiştir. Dairenin yer döşemeleri hol, mutfak ve ıslak zeminlerde karo seramik kaplama olup salon ve odalarda parke kaplıdır. Mutfakta tezgâha alt ve üst dolapları banyoda lavabo, klozet ve duşakabin bulunmaktadır. Daire net 85 m2 yüzölçümlüdür. Daire brüt 102m2 yüzölçümlüdür.
Bina vasat malzeme ve işçilikle inşa edilmiştir. Binada su, elektrik, asansör ve kalorifer tesisatları bulunmaktadır. Isınma sistemi doğalgaz kombidir. Bina her türlü belediye hizmetlerinden yararlanmakta olup ulaşımı kolaydır.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız...
Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA