• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlkokul öğrencisi biriktirdiği paraları Gazzeye bağışladı
01 Şubat 2024 Perşembe 08:39

İlkokul öğrencisi biriktirdiği paraları Gazze'ye bağışladı

Mardin'in Midyat ilçesinde ilkokul öğrencisi Aksanur Dündar kumbarasında biriktirdiği paraları Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.
Mardin'in Midyat ilçesinde ilkokul öğrencisi Aksanur Dündar kumbarasında biriktirdiği paraları Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.
 
Gazze'de siyonist işgal rejiminin katliamları 4 aya yakındır devam ediyor. Özellikle binlerce çocuğun katledilmesi yürekleri sızlatıyor.
 
Katliamlar sürerken, devletler nezdinde sessizlik de sürüyor. Müslüman halk ise her koşulda tepkilerini göstermeye ve Gazze'ye çeşitli şekillerde yardım etmeye devam ediyor.
 
Midyat ilçesi Kocatepe ilkokulu öğrencisi Aksanur Dündar harçlık için kumbarasında biriktirdiği bin 150 lirayı Gazze'deki zor durumda olan akranlarına gönderilmek üzere Umut Kervanı Midyat Temsilcisi Mehmet Şerif Ece'ye teslim etti.
 
"Bu güzel davranışın tüm herkese örnek olmasını temenni ediyoruz"
 
Minik Aksanur'un takdire şayan bir davranış sergilediğini belirten Umut Kervanı Midyat Temsilcisi Mehmet Şerif Ece şunları aktardı:
 
" Umut Kervanı olarak Gazze'de yaşanan drama kayıtsız kalmadık. Çeşitli vesilelerle, kermes ve nakdi yardımlarla Gazze'deki kardeşlerimize yardımcı oluyoruz ve halkımıza da yine çeşitli vesilelerle yardım çağrısında bulunuyoruz. Bunu duyan ve Gazze'deki katliamlara şahit olan Aksanur kardeşimiz kumbarasını Gazzeli kardeşlerimiz için bize teslim etti. Biz de inşallah bunu ve diğer yardımları Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye ulaştıracağız. Bu güzel davranışından dolayı Aksanur kardeşimize ve onu yetiştiren ailesine teşekkür ederiz. Bu güzel davranışın tüm herkese örnek olmasını temenni ediyoruz." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA