• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İletişim Başkanı Altun: Erdoğan yönetimi dünyaya hakkaniyet mesajı vermeye devam edecek
02 Haziran 2023 Cuma 08:14

İletişim Başkanı Altun: Erdoğan yönetimi dünyaya hakkaniyet mesajı vermeye devam edecek

İletişim Başkanı Altun "Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde iklim değişikliği, gıda sıkıntısı, düzensiz göç ve ekonomik krizler gibi küresel sorunları ele almak için aralıksız çabalarını sürdürecektir." ifadesini kullandı.
İletişim Başkanı Altun "Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde iklim değişikliği, gıda sıkıntısı, düzensiz göç ve ekonomik krizler gibi küresel sorunları ele almak için aralıksız çabalarını sürdürecektir." ifadesini kullandı.
 
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu sonrası Al Jazeera için bir makale kaleme aldı.
 
Makalede, giderek daha karmaşık bir hâl alan dünya siyaset sahnesinde 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunun, hem Türkiye halkı hem de dünyanın geri kalanı için çok önemli bir dönüm noktasına damga vurduğunu belirten İletişim Başkanı Altun, vatandaşların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 5 yıl daha ülkeyi yönetmesi konusunda güvenmelerinin, bölgesel istikrar ve küresel barış için de son derece önemli bir adım olduğunu belirtti.
 
İletişim Başkanı Altun, vatandaşların bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçerek şu an Türkiye'de bulunan mültecilerin yalnızca güvenli olduğunda kendi ülkelerine dönmeleri gerektiğine inandıklarını da açıkça ifade ettiğini belirterek şunları kaydetti:
 
"Bu bağlamda, bu zafer Sayın Cumhurbaşkanımızın mülteci sorununa yaklaşımının bir kanıtı oldu. Zira bu yaklaşım, mültecilerin ana vatanlarında barışı tesis etmeye çalışırken Türkiye'nin ihtiyaç sahiplerine kucak açan bir ülke olduğunu ortaya koyan bir yaklaşımdır. Bu yaklaşımdan hareketle yeniden göreve gelen Recep Tayyip Erdoğan yönetimi, uluslararası örgütlerin reformunu ısrarla savunurken dünyaya hakkaniyet ve adalet mesajı vermeye devam edecektir."
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Dünya beşten büyüktür!" ifadesiyle belirttiği gibi, ötekileştirilenlerin sesini duyurmak ve uluslararası sistemde eşitliği sağlayacak yetkiyi küresel idare organları içinde yeniden dağıtmak üzere çalışmaya devam edeceğini belirten İletişim Başkanı Altun, şu ifadeleri kullandı:
 
"Cumhurbaşkanımızın vizyonu, Türkiye sınırlarının ötesine uzanmakta ve uluslararası çatışmaların çözülmesini ve dünya genelinde yaşanan mağduriyetlerin hafifletilmesini de içermektedir. Bu hedefler şüphesiz iddialı olsa da diplomasi ve müzakere noktasındaki kararlılıkla ve karşılıklı saygının önemine duyulan köklü inançla desteklendiği için ulaşılabilir hedeflerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, çözülmeyi bekleyen ikili, bölgesel ve küresel zorlukları çözüme kavuşturma konusunda istekli olan ülkelerle işbirliği içinde çalışmaya devam edecektir. Bu seçimden sonra Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde iklim değişikliği, gıda sıkıntısı, düzensiz göç ve ekonomik krizler gibi küresel sorunları ele almak için aralıksız çabalarını sürdürecektir." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • MİDYAT HÜDA PAR’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • Midyat'ta Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi
  • MİDYAT’TAKİ MUHTARLAR’DAN AKMERCAN’A ÇIKARMA
  • Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu
  • Ahmet Türk, Hayrettin Demir hakkında suç duyurusu yaptı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA