• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Midyatta Temaslarda Bulundu
24 Ocak 2022 Pazartesi 13:54

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Midyat'ta Temaslarda Bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Midyat ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.
Bakan Soylu Mardin'deki temasları kapsamında beraberinde Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ile Midyat ilçesine geldi.
 
Burada, Kaymakam Ahmet Solmaz, Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal ve İlçe Belediye Başkanları karşıladı.
 
Midyat Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret eden Soylu, burada şeref defterini imzaladı, Mehmetçik ile fotoğraf çektirdi.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, “Devletimize sadakat, milletimize bağlılık, mesleğe olan sevdanız bizi çok önemli noktaya getirdi. Allah sizlerden razı olsun. Cenabı Allah sizleri milletimize, ailenize bu asil devletimize bağışlasın. Özelikle son operasyonda, Jandarma Özel Harekât ile birlikte yapmış olduğunuz kahramanlık ve inlerinde terör örgütü PKK’ya vermiş olduğunuz ders, milletimizi rahatlatmıştır. Siz milletimizin evlatlarısınız. Siz milletimizin dualarındasınız. Siz özellikle bugün ayakta durmamızı sağlayan, hür ve özgür olmamızı sağlayan, ezanı Muhammed iyemizin semalarla buluşmamızı, ay yıldızlı bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanmasını sağlayan, şehitlerimizin muhafazası altındasınız” diye konuştu.
 
Bakan Soylu, daha sonra Midyat Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Veysi Şahin ile görüştü, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 
Bakan Soylu, burada da şeref defterini imzaladıktan sonra, Anı defterine yazdıklarını okudu. Soylu, “Midyat’ta bulunmakta ve Midyat Belediyesini ziyaret etmekten, büyük bir mutluluk ve gururu duydum. Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin beyin ve kıymetli mesai arkadaşlarımızın misafirperverliklerine müteşekkiriz. Güzel hizmetleri görmekten ve yüzümüzü ağartan bu anlayış ve kıymetli hemşerilerimize hizmetkârlıktan büyük onur duydum. Midyat’ı görmek asaleti yüzüne tanık olmaktır. Tüm hemşehrilerimize saygı ve hürmetle.”
 
Belediye Başkanı Veysi Şahin, ziyaretinden dolayı Bakan Soylu’ya teşekkür ederek, günün anısına “Süleyman Soylu İçişleri Bakanı” yazılı tablo takdim etti.
 
Bakan Soylu ayrıca, geçtiğimiz günlerde vefat eden Abdulkadir Nas’ın ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.
 
Bakan Soylu daha sonra Midyat’tan helikopter ile Mardin’e geçti.
 
3-121.jpg
Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
  • Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekâlet edecek
  • ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA