• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HÜDA PAR Milletvekili Demir, Nusaybinde temaslarda bulundu
05 Şubat 2024 Pazartesi 09:16

HÜDA PAR Milletvekili Demir, Nusaybin'de temaslarda bulundu

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, bir dizi temasta bulunmak üzere Nusaybin'e geldi.
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, bir dizi temasta bulunmak üzere Nusaybin'e geldi.
 
HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik’in de olduğu bir heyetle Nusaybin HÜDA PAR ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Şehzade Demir, İlçe Başkanı Turan İş ve parti yetkileri tarafından karşılandı.
 
Bir dizi temasta bulunmak üzere Nusaybin'e gelen Demir, beraberindeki heyetle birlikte Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Nusaybin Kaymakamlığında gerçekleşen ziyaretten sonra Demir ve beraberindeki heyet, esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ziyaretinden sonra  KARTMİN-DER’i ziyaret etti. 
 
Demir ve beraberindeki heyeti karşılayan KARTMİN-DER Başkanı Nurullah Şimşek, ziyaretten çok memnun olduklarını belirtti.
 
Şimşek derneğin açılış amacını anlatarak Nusaybin halkının sorunlarını dile getirdi.
 
Temasları sırasında esnafın da sorunları dinleyen Demir, sorunların çözümü konusunda her zaman halkın tercümanı olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
 
Demir, "Teşkilatlarımızla sürekli diyalog halindeyiz, daha önce de Nusaybin ilçe teşkilatımız tarafından sunulmuş ve yılların biriktirdiği sorunları içeren dosya bizlere iletilmiş olup bu sorunların çözümü için çalışıyoruz. İnsanların maddi ve manevi bütün isteklerini Meclis'e taşıyacağımızı ve bu konuda sizlerin de gerek sivil toplum kuruluşları olarak gerekse halk olarak HÜDA PAR’ı desteklemenizi umuyor ve bizlere fırsat verip yerelde iyi hizmetleri yapacağımıza inanıyoruz. Genelde bölgemizin, özelde Nusaybin’in yaşadığı travmatik bir geçmişi var, sorunları da adeta kronikleşmiştir. HÜDA PAR olarak bunun bilincindeyiz. Gerek yerelde gerekse Meclis'te sorunların çözmü için gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz." dedi.
 
Yapılantemaslardın ardından HÜDA PAR İlçe Teşkilatına geçen Demir, burada parti yetkilileriyle 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA