• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı kan bağışında bulundu
14 Ocak 2022 Cuma 10:27

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı kan bağışında bulundu

Kızılay'ın kan stoklarında meydana gelen azalma nedeniyle HÜDA PAR Batman İl teşkilatı ve Yönetimi, kan bağışında bulundu.
Kızılay'a destek olmak gayesiyle Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan Kızılay Kan Bağışı TIR'ını ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş ve üyeleri burada kan bağışında bulundu.
 
Kan alma merkezinde başvuru formlarını dolduran partililer, Kızılay görevlileri tarafından gerçekleştirilen işlemlerin ardından kan verdiler.
 
Kan bağışı işlemi sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkan Davut Şahin, kan bağışı noktasında duyarlı olduklarını belirterek özellikle parti üye, gönüllü ve halkı kan bağışında bulunmaya davet etti.
 
Şahin, “Batman Kızılay Kan Merkezi yetkilileri bize başvurup stoklarında kan azalması olduğunu ve kan ihtiyaç olduğunu söyleyip bizi davet ettiler. Bizlerde HÜDA PAR Batman il Başkanlığı, Merkez ilçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve parti üyelerimizle verilen çağrıya destek olmak için Kan Bağış Tırını ziyaret edip kan bağışında bulunduk.” ifadelerini kullandı.
 
Kan bağışının önemine dikkat çeken Şahin, “Buradan teşkilatımızın üye ve gönüllülerimize çağrıda bulunduğumuz gibi Batman halkına kan bağışında bulunmaları çağrısında bulunuyoruz. Kan insan hayatını kurtarabilecek en önemli unsurlardan biridir. Kızılay’ın kan depolarında kan yetersizliği varsa buna hiç kimsenin kayıtsız kalmaması lazım. Çünkü kan yetersizliği çok önemli bir konu. İnsan olarak insan hayatını etkileyen her iyiliğe koşmamız lazım. HÜDA PAR olarak kan bağışının öncülüğünü yapmaya çalıştık inşallah halkımız bu çağrımıza destek verecektir.” şeklinde konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA