• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hilvan’da yeni semt sahasının açılışı gerçekleştirildi
24 Eylül 2020 Perşembe 08:27

Hilvan’da yeni semt sahasının açılışı gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Hilvan Belediyesi işbirliğiyle yapımı tamamlanan semt sahasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Hilvan'a bağlı kırsal Kuskunlu Mahallesi'ndeki hizmete sunulan semt sahasının açılış törenine Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Bakanı Mustafa Cidir, belediye meclis üyeleri ve ilçe protokolü ile mahalle sakinleri katıldı.
 
Açılışı töreninde konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, “Sosyal belediyecilikte en büyük yatırımı eğitim ve sporun öncü grupları olan gençlerimize yapıyoruz. Şanlıurfa'mızın ve ilçemiz Türkiye yaş ortalamasında en genç nüfusa sahip olması vesilesi ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve arındırmak amacıyla bu yöndeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sunduğumuz projelere destek veren ve hayata geçirmemizi sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na şahsım ve tüm Hilvanlılar adına şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.
 
Törende açıklamalarda bulunan Hilvan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan, “Devlet olarak kamu hizmetlerini en iyi şekilde vatandaşlarımıza sunmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile bugün Kuskunlu mahallemizde açılışını yaptığımız semt sahasının okulun bahçesi içinde olması apayrı bir önem arz etmektedir. Gençlerimizin, sigara ve alkol başta olmak üzere çeşitli kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak sportif faaliyetlerin hayata geçirilmesi noktasında Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.
 
Çocukluk hayalinin gerçekleştiğini belirten Hilvan Belediye Meclis Üyesi Cenap Torgut, “Kendi mahallemde böyle bir semt sahasının yapılması çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şeydi. Bugün bu hayalimin gerçekleşmesinden çok mutluyum. Bugün bu semt sahasının Kuskunlu Mahallesi'ne kazandırılmasında başta belediye başkanımız olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA