• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hilvan’da Covid-19 denetimleri devam ediyor
24 Eylül 2020 Perşembe 08:26

Hilvan’da Covid-19 denetimleri devam ediyor

Dünyayı etkisi altına alan Coronavirus salgınına karşı denetimler aralıksız devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı genelgesi ve Şanlıurfa Valiliğinin talimatları doğrultusunda halkın ortak kullanım alanları başta olmak üzere birçok noktasında yapılan denetimlere Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Akşit, Hilvan Belediyesi Encümeni Mehmet Dürü Narin ve diğer kamu kurum amirleri katıldı.
 
İlçe merkezinde faaliyet gösteren berberlere yönelik yapılan denetimlerde dezenfektan bulundurma, tek kullanımlık önlükler ve müşteri sayısı gibi konularda uyarılar yapıldı.
 
İlçede yaşanan vaka sayısındaki artışın önüne geçmek için denetimlerin artarak devam edeceğini belirten Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, "2020 yılı Coronavirus ile mücadele yılı olarak geçmektedir. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsle hem ülke çapında hem de ilçe çapında var gücümüzle mücadele etmekteyiz. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu haftada devletin bütün kurumlarıyla birlikte sahadaydık. Sayın Cumhurbaşkanımızın TMM harfleriyle kısaltmış olduğu temizlik, maske ve mesafe uygulamalarını yerinde denetledik. Maalesef bugün birkaç esnafımıza kurallara riayet etmediği için cezai işlem uygulamak zorunda kaldık. Korona Virüs basite alınacak bir salgın değildir. Sizlerin desteğiyle bu virüsün üstesinden gelebiliriz. Lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim" açıklamasında bulundu. (İLKHA)
Bu haber toplam 651 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA