• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görev başındayken aralarında kavgaya tutuşan 2 emniyet personeli açığa alındı
03 Eylül 2020 Perşembe 09:50

Görev başındayken aralarında kavgaya tutuşan 2 emniyet personeli açığa alındı

Şırnak Valiliği, 30 Ağustos 2020 günü görev başındayken kavgaya tutuşan bir polis memuru ile bir mahalle bekçisinin açığa alınarak haklarında idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.
Şırnak Valiliği, resmi twitter hesabında, bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında, görevli iki personel arasında yaşanan kavga konusu ile ilgili paylaşımlar yapılması üzerine bir basın açıklaması yayımladı.
 
Şırnak Valiliğinden duyurulan basın açıklamasında şu bilgilere yer verildi:
 
"Şırnak il Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta olan iki personel arasında yaşanan kavga konusu ile ilgili olarak bazı sosyal medya hesaplarında yapılan birtakım paylaşımlar üzerine basın açıklaması yapılması ihtiyacı hâsıl olmuştur.
 
30 Ağustos 2020 Pazar günü saat 19.30 sıralarında il merkezi Sanayi Kontrol Noktasında görevli Polis Memuru A.U.T. ve Çarşı ve Mahalle Bekçisi B.B. birlikte görev yaptıkları peronda, aralarında sözlü olarak başlayan tartışma yumruklaşmaya dönüşmüş, kontrol noktasındaki diğer çalışanların araya girmesiyle kavga son bulmuş olup bahse konu olay üzerine her iki personel 30 Ağustos 2020 tarihinde görevlerinden uzaklaştırılarak idari soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile haklarında kasten yaralama nedeniyle adli işlem ihdas edilmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur." (İLKHA)
Bu haber toplam 20849 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA