• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fedakâr öğretmenlerden örnek davranış.
29 Ağustos 2019 Perşembe 11:14

Fedakâr öğretmenlerden örnek davranış.

Siirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin idarecileri ve öğretmenleri yeni eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilerin eskiyen sıra ve masalarını onardı.
Siirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin idarecileri ve öğretmenleri yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala, öğrencilerine güzel bir eğitim ortamı hazırlamak amacıyla 20 derslikli okulun eskiyen masa ve sıralarını onardı.
 
Kent merkezinde yer alan ve 58 öğretmenin görev yaptığı, 658 öğrencisi bulunan okulun müdürü Burhan Durgun, müdür yardımcıları, öğretmenler ve personeller; öğrencilerinin temiz, düzenli ve daha güzel bir ortamda eğitime başlaması için tatilde olmalarına rağmen okulun eskiyen masa ve sıralarını onararak yeni bir görünüme kavuşturdu.
 
Yeni eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala öğrencilere ait masa ve sandalyelerini kontrolden geçirdikleri sırada oldukça yıprandıklarını fark ettiklerini belirten Okul Müdürü Burhan Durgun, okulun masa ve sandalyelerinin bakım ve onarıma ihtiyaç duyduğunu tespit ettiklerini söyledi.
 
İhtiyaç duyulan masa ve sıralar için onarım çalışması başlattıklarını belirten Durgun, "Masa ve sıralarımızı okulumuzun bahçesine indirerek 15 idareci, öğretmen ve personel arkadaşlarımızla birlikte bakım ve tamirat işlemlerini yaptık. Sıralarımız öğrencilerimizin kullanabileceği şekilde eğitim ve öğretime hazırdır." dedi.
 
"Öğretmenlerimiz yaz tatilinden feragat etti"
 
Öğretmenlerin yaz tatilinden feragat ederek büyük bir fedakârlık gösterdiklerini kaydeden Durgun, "Onlarla gurur duyuyorum. Toplam kalite yönetimi kapsamında işbirliği ve organizasyonla birlikte öğretmen arkadaşlarımızla her zaman gurur duyuyoruz. Bu sıralarımızı devletimize yük olmadan yaptık ve okul bütçesine katkıda bulunduk. Her şey öğrencilerimiz için." diye konuştu.
 
Okulun Mobilya İç Mekân Tasarım Alan Şefi Çetin Gülmez de, okulu eğitim-öğretim yılına hazır hale getirmek için eskiyen masa ve sıraların bakım ve onarımını yaparak, öğrencilere göze hoş bir ortam sağlamak için çalıştıklarını ifade etti. (İLKHA)
Bu haber toplam 404 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA