• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelsiz Bir Hayat İçin El Ele Etkinliği
17 Mayıs 2022 Salı 08:51

Engelsiz Bir Hayat İçin El Ele Etkinliği

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Artuklu Spor Salonunda engellilere yönelik etkinlik düzenlendi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Mardin Artuklu Üniversitesi, Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Derneği işbirliğinde, “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” sloganı ile Engelsiz Bir Hayat İçin El Ele etkinliği düzenlendi.

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Hanımefendi Beyhan Demirtaş, engelli bireyler ile vatandaşların katılım gösterdiği etkinlik Artuklu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Demirtaş, konuşmasında, “Hepinizin haftasını tebrik ediyorum. Allah, hepinize sağlık ve sıhhat versin inşallah. Bugün hem Büyükşehir Belediyesini hem de Gençlik Haftasının başlaması dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü tebrik ediyorum. Özellikle engellilere yönelik etkinliklerimizi daha da artıracağız. Onlarla daha sık sık bir arada olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlik engelli bireylerin katılımlarıyla oluşturulan engelsiz müzik dinletisi, engelsiz reyhani halk oyunları ve şiir dinletisi ile devam etti.

Tekerlekli sandalye basketbol takımı basketbol şovu yaparak katılımcılardan tam not aldı. Etkinliğe katılım gösteren engelli bireyler güzel vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.  

whatsapp-image-2022-05-16-at-14.36.20.jpeg

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA