• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DUYARLI ESNAFLAR’DAN ENGELLİLERE JEST
24 Ocak 2023 Salı 08:52

DUYARLI ESNAFLAR’DAN ENGELLİLERE JEST

Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız, engelli bay ve bayan vatandaşlar için önemli iki çalışmanın müjdesini verdi.

Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yıldız, Midyat Engelliler Derneği Başkanı Hikmet Olgaç ile birlikte iki duyarlı esnafları ziyaret ederek engelli vatandaşlar için yapılacak iki önemli çalışmaya başlandığını duyurdu.

Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yıldız yaptığı açıklamada; "Engelli vatandaşlarımıza yönelik anlamlı iki çalışmaya daha imza attık. Duyarlı ve hayırsever iki esnafımız, engelli bay ve bayan kardeşlerimize önemli bir hizmet sunmak için kolları sıvadı. Şahin Berber Club yetkilisi Sayın Abdurrahman ŞAHİN engelli bay kardeşlerimizin her hafta Pazartesi günleri traşını, diğer duyarlı ve hayırsever esnafımız Passionis Güzellik Merkezi yetkilisi Sayın Harbiye DAĞ ise engelli kardeşlerimizin ücretsiz bakımını yapacaklar" dedi.

Engelliler Derneği Başkanı Hikmet Olgaç ise kentteki engelliler adına sergiledikleri bu duyarlı tavırlarından dolayı esnaflarımıza yürekten teşekkür ederek, bu duyarlılığın tüm topluma yayılmasını temenni etti.

Midyat Engelliler Derneği Başkanı Olgaç; "Bizler her zaman yanlarında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumuz engelli kardeşlerimizin yaşama sevinçlerini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürmeleri için onların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur" dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA