• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi köy okulu öğrencilerini ağırladı
17 Şubat 2020 Pazartesi 16:40

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi köy okulu öğrencilerini ağırladı

Bağlar Belediyesi, Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Yıllarca Mahallesi Ortaokulu öğrencilerini, kendi spor tesislerine ve kentteki çocuk eğlence mekanlarına götürerek anlamlı bir sosyal sorumluluk örneği ortaya koydu.
Belediyeden yapılan açıklamada, "Çınar ilçesinin kırsal bölgesinde yer alan Yıllarca Mahallesi Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle düzenlenen okullar arası spor müsabakaları için geldikleri Diyarbakır’da unutulmaz bir gün yaşadı." denildi.
 
Öğrencilerin, oynadıkları basketbol maçının ardından Bağlar Belediyesi spor tesislerini gezdiklerinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Bağlar Belediyesi tarafından misafir edilen köy okulu öğrencileri, oynadıkları basketbol maçının ardından önce Bağlar Belediyesi spor tesislerini gezdi. Ardında da Bağlar Belediyesi tarafından bir alışveriş merkezine götürülen çocuklar, buradaki çocuk eğlence ve oyun alanlarını gezerek eğlence dolu anlar yaşadı. Çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, duygu dolu anlar yaşamalarına vesile olan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye yönetimine teşekkür etti. Eğlence ve oyun merkezinde doyasıya oyunlar oynayarak eğlenen çocuklara Bağlar Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu." (İLKHA)
 
Bu haber toplam 3736 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA