• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyanet-Sen Siirt Şubesi 3. Olağan Genel Kurul seçimleri yapıldı
01 Ağustos 2022 Pazartesi 08:30

Diyanet-Sen Siirt Şubesi "3. Olağan Genel Kurul" seçimleri yapıldı

Geniş bir katılımlı Diyanet -Sen Siirt Şubesi 3. Olağan Genel Kurul seçiminde mevcut şube başkanı Hamit Evin, yeniden şube başkanlığına seçildi.
Siirt Ticaret ve Sanayi odası konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye, Diyanet-Sen merkez ve ilçelerdeki üyeleri ve bazı davetliler katıldı.
 
Yaptıkları başarılı çalışmalardan aldıkları güçle çalışmaya devam edeceklerini belirten Hamit Evin, "1998 yılında erdemliler hareketiyle filizlenen Diyanet-Sen, bugün Anadolu’yu kuşatan ulu bir çınar haline gelmiştir. Etki alanı Kars’tan, Edirne’ye, Sinop’tan, Hatay’a uzanan geniş bir coğrafyaya ulaşmıştır. 2004 yılında alınan yetki ile 19 yıldır Diyanet ve Vakıf Görevlilerinin sesi olan Diyanet-Sen onlarca kazanım ve ülke ve ümmet meselelerindeki dik duruşu ile hem kurum çalışanlarının hem de ülke insanımızın gönüllerini fethetmeyi başarmıştır. Diyanet-Sen, bugün 90 binlere varan üye sayısı, yüzde 64 sendikalaşma oranı ve onlarca kazanımla ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olmayı başarmıştır." dedi.
 
Gerçekleştirilen 3. genel kurul seçimleri sonucu Diyanet- Sen Siirt Şube yönetimine,
 
Şube Başkanı Hamit Evin, Şube Başkan Yardımcılığına Ahmet Erkoyuncu, Teşkilatlanmaya Mehmet Ramazan Toprak, Mali İşler Hüseyin Özalp, Basın ve iletişim Refik İzgi, Toplu sözleşme ve mevzuat Sadullah Eldemir, Eğitim ve Sosyal İşler Başkanlığına Zekeriya Ekin getirildi. (İLKHA)
Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA