• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2. sayısı yayımlandı
21 Temmuz 2021 Çarşamba 10:03

Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2. sayısı yayımlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geleneksel değerlerin yaşatılması, toplumsal uzlaşı alanlarının zenginleştirilmesi, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla başlattıkları Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2’inci sayısını çıkardıklarını duyurdu.
Diyanet İşleri Başkanlığı, ilk sayısını geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda yayımladığı Diyanet Bayram Gazetesi’nin ikinci sayısını Kurban Bayramı için yayımladı.
 
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet Bayram Gazetesi’nin 2’inci sayısının yayımlandığını sosyal medya hesaplarından paylaştığı şu mesajla duyurdu:
 
“Değerli ilim ve kültür insanlarımızın katkılarıyla Başkanlığımız tarafından hazırlanan Bayram Gazetemizin ikinci sayısı ile bu bayram da evlerinize misafir oluyoruz. Online olarak erişebileceğiniz gazetemizin, bayram sevincimizi çoğaltmasına katkı sunmasını temenni ediyorum.”
 
Değerli isimlerin yazılarına yer verildi
 
Başta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş olmak üzere birçok ilim adamı, sanat, edebiyat ve medya çevrelerinden önemli isimlerin yazılarına ve birbirinden kıymetli söyleşilere yer verilen Diyanet Bayram Gazetesi, aynı anda dijital ve matbu olarak okuyucuların istifadesine sunuldu.
 
Diyanet Bayram Gazetesi’nin bu sayısında tarihi, kültürel, milli ve manevi birlikteliğin en önemli sembollerinden biri olan bayram neşesi; teslimiyet, fedakârlık ve paylaşmanın somut örneklerinden biri olan kurbanın anlam ve önemine dair içeriklere yer verildi.
 
Ücretsiz olarak erişebilecek
 
Diyanet Bayram Gazetesi’nin ikinci sayısına ‘bayram.diyanet.gov.tr’ ve ‘diyanetyayinlari.gov.tr’ web sayfalarından ücretsiz olarak erişebilecek.
Bu haber toplam 262 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA