Karakter boyutu :






30 Haziran 2022 Perşembe 09:52
Denizli'de 7 adet futbol sahası yaptırılacak
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Denizli'de 7 adet futbol sahası yaptırılacak.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Denizli'de 7 adet futbol sahası yaptırılacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Spor Toto işbirliği ile 7 adet, sentetik çim yüzeyli futbol sahası yaptırılacak.
Denizli Acıpayam, Çal, Çivril, Güney, Kale, Merkezefendi ve Tavas ilçelerinde yapılacak futbol sahalarının ihalesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.
Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
Detaylı bilgi için tıklayınız...
Bu haber toplam 183 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ÖMERLİ'NİN MAHSARTE TÜM RENKLERİ, GÜZELLİKLERİ, EL SANATLARI, YÖRESEL ÜRÜNLERİ, TARİHİ SOKAKLARI
Ömerli Belediyesi ev spor kompleksinin inşaatına başladı
Kadim şehir Ömerli'nin Çatalyurt (Kurıke) Köyündeki binlerce yıllık geçmişe sahip Zıvıng/Keleha Ğüne
Ömerli Belediyesi'nin Lavanta Projesi ile kadınlar, üretime lavanta bahçeleriyle adım attı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
ANKET
Bu Pazar Genel Seçim Olursa Hangi Partiye Oy Verirsiniz ?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2022 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA