• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DARGEÇİT’İN KIRSAL MAHALLELERİ ASFALTLANIYOR
22 Eylül 2021 Çarşamba 11:09

DARGEÇİT’İN KIRSAL MAHALLELERİ ASFALTLANIYOR

Mardin’in Dargeçit İlçesine bağlı kırsal mahallelerde başlatılan asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Dargeçit Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliği ile işbirliğiyle Dargeçit’in Çatalçam (Dersalib), Tavşanlı (Xırabe Kasre) ve Çatalan (Derik) Mahallelerinde başlatılan asfalt serme çalışması tamamlanırken,  ekipler, son olarak çalışmaları Akçaköy (İzar), Beğendi (Gızre) ve Kısmetli (Baskıl) Mahallerinde devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, ”Girilmesi zor olan kırsal mahallerimizde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Nihayet ekiplerimizin özveri çalışmaları sonucunda bazı kırsal mahallerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” diyen Başkan Aksoy, Çalışmalarla birlikte mahallelerin yaşam konforunun da yükseleceğini, insanların huzurunun artacağını söyledi.

Başkan Aksoy şu açıklamalarda bulundu;

 “Bizler, vatandaşlarımıza hizmet etmeye geldik. Sorunlarımızı kıymetli Dargeçitli vatandaşlarımızın desteği ve dualarıyla bir bir çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle hizmet konusunda durmadan, yorulmadan ve yılmadan, vatandaşlarımızın özlemle, hasretle beklediği hizmetleri kendilerine ulaştırıyor ve ulaştırmaya da devam edeceğiz. İlçemize bağlı Çatalçam (Dersalib), Tavşanlı (Xırabe Kasre) ve Çatalan (Derik) mahallelerimizde asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Yolların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdide ekiplerimiz İlçemizin Akçaköy (İzar), Beğendi (Gızre) ve Kısmetli (Baskıl) Mahallerinde devam ediyor. Ayrıca çalışmalarda emeği geçen Mardin Büyükşehir Belediyesine ve Karayolları Bölge Müdürlüğüne teşekkürlerimi iletiyorum. ”

Fen işleri müdürlüğü, program dâhilinde asfalt çalışmalarının merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceğini kaydetti.

2-107.jpg

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA