• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, kararlılığı test edilecek bir ülke değil
27 Ağustos 2020 Perşembe 08:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, kararlılığı test edilecek bir ülke değil"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, Akdeniz’de de, Ege’de, Karadeniz’de de hakkı olanı alacaktır. Türkiye’nin artık sabrı sınanacak, kararlılığı, imkânları ve cesaretinin test edilecek bir ülke olmadığını herkesin görmesini istiyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Millî Park alanında düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 949. Yıl Dönümü Kutlama Programı’na katılarak bir konuşma yaptı.
 
"Yaparız diyorsak yaparız ve bedelini de öderiz"
 
"Bir asır önce Anadolu’yu perişan bir şekilde terk etmek zorunda kalanların, şimdi Ege’de sahte kabadayılık peşinde koşması, mezarlıkta ıslık çalma psikolojisinin tezahüründen başka bir şey değildir" şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
Korkunun ecele faydası yoktur. Türkiye, Akdeniz’de de, Ege’de, Karadeniz’de de hakkı olanı alacaktır. Biz nasıl kimsenin toprağına, egemenliğine, çıkarına göz dikmiyorsak kendimize ait olanlardan da asla taviz vermeyeceğiz. Bunun için siyasi, ekonomik, askerî bakımdan ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Muhataplarımızı kendilerine çeki düzen vermeye, mahvolmalarına yol açacak yanlışlardan uzak durmaya davet ediyoruz. Türkiye’nin artık sabrı sınanacak, kararlılığı, imkânları ve cesaretinin test edilecek bir ülke olmadığını herkesin görmesini istiyoruz. Yaparız diyorsak yaparız ve bedelini de öderiz. Varsa bedel ödeme pahasına karşımıza çıkmak isteyen, buyursun gelsin. Yoksa çekilsinler önümüzden, biz kendi işimize bakalım.
"Keşfettiğimiz doğal gaz rezervi, milletimize uzun zamandır ihtiyacı olan morali sağlamıştır"
 
Bin yıldır bu topraklarda kök salan kardeşlik, muhabbet ve dayanışma hukukunun, tüm kışkırtmalara ve karanlık oyunlara rağmen sökülemediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye’ye yönelik ameliyat yapma hevesleri kursaklarında kalanlar, aradıkları fırsatı bulamayacaklardır. Siyasette, ekonomide, askerî alanda elde ettiğimiz her yeni başarı, geleceğimize daha güvenle bakabilmemizi sağlıyor. Karadeniz’de keşfettiğimiz doğal gaz rezervi, milletimize uzun zamandır ihtiyacı olan morali ve kaynağı sağlamıştır. Bu doğal kaynaktan elde edilecek her gelir, 83 milyon vatandaşımızın her birinin hayat kalitesinin yükseltilmesinde, ülkemizin hedeflerine daha hızlı ulaşmasında kullanılacaktır. İnşallah yeni müjdelerle, bu başarıyı çok daha ilerilere de taşıyacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 866 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA