• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tehditle, şantajla, baskıyla gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar
30 Ocak 2023 Pazartesi 09:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tehditle, şantajla, baskıyla gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletin oynanan oyunu gördüğünü ve 14 Mayıs'ta emperyalist tetikçilerine "yeter" demek için sabırsızlandığını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletin oynanan oyunu gördüğünü ve 14 Mayıs'ta emperyalist tetikçilerine "yeter" demek için sabırsızlandığını ifade etti.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Ülkemiz seçim sathı mâiline girdikçe milletin iradesini hedef alan saldırılar da yoğunlaşıyor." dedi.
 
Türkiye'nin 14 Mayıs pazar günü tarihinin en kritik seçimlerinden birini yaşayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz seçim sathı mâiline girdikçe şahsımızla birlikte doğrudan milletin iradesi ve tercihlerini hedef alan saldırılar da yoğunlaşıyor. Kendi ülkelerindeki seçimlerle bile doğru dürüst ilgilenmeyen uluslararası basın kuruluşları, Türkiye'deki seçim sürecini günbegün takip ediyor. Hatta takip etmenin de ötesine geçerek attıkları alçakça manşetler, yayınladıkları sinsi makalelerle kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyorlar. Biz bunları neyin rahatsız ettiğinin, bize niye saldırdıklarının, ülkemizdeki seçimlere niçin burunlarını soktuklarının elbette farkındayız. Daha düne kadar bu basın kuruluşlarını ağlama duvarına çevirenleri, Türkiye'yi şikâyet etmek için zemin olarak kullananları da çok iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin oynanan oyunu gördüğünü ve 14 Mayıs'ta emperyalist tetikçilerine "yeter" demek için sabırsızlandığını ifade ederek, "14 Mayıs'ta sandığa gittiğimizde sadece kirli manşetleriyle Türk siyasetini dizayn etmek isteyenlere değil, aynı zamanda icazeti yurt dışında arayan mandacılara da 'Yeter söz milletindir.' diyeceğiz. Sandıkta ülkemizi arka bahçeleri olarak görenlerle birlikte ithal ekonomi komiserlerinden derman dilenen aciz zihniyete cevabımızı da 'Yeter söz milletindir.' diye vereceğiz. Tehditle, şantajla, baskıyla gözümüzü korkutmaya çalışanlara 'Yeter söz de karar da gelecek de milletindir.' diyerek tepkimizi bir kez daha güçlü şekilde göstereceğiz." dedi.
 
Seçime 3,5 ay kaldığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayılı günün çabuk geçeceğini unutmadan yarın seçim olacakmış gibi çalışmamız, koşmamız, koşturmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.
 
"Bizim nazarımızda sokaktaki her vatandaşımız ya zaten partimize oy verecek olan ya da oy vermeye aday seçmendir." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:
 
"Bizim siyaset anlayışımızda ötekileştirmeye, kutuplaştırmaya, inancından, tercihinden, kıyafetinden, meşrebinden veya siyasî görüşünden dolayı insanımızı hor, hakir görmeye asla yer yoktur. Biz asla ayrımcılık yapmayız. Başkaları gerilimi körüklese de biz gerilime prim vermeyiz. Başkaları kışkırtsa da biz sükûnetimizi soğukkanlılığımızı bozamayız. Başkaları sorumsuzca davransa da biz millete, ülkeye, sokaktaki vatandaşlarımıza mesuliyetimizi asla ihmal etmeden yaklaşırız. Bugüne kadar hep kardeşliğin diliyle konuştuk, inşallah bundan sonra da 85 milyonun ebedî ve ezelî kardeşliğinin teminatı olmayı sürdüreceğiz." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Gazze’de Gönüllü Doktorluk Yapan Taner Kamacı Üniversite Öğrencilerine Gazze İzlenimlerini Anlattı
  • Mardin'den İlhamla Tasarlanan Takılar Slovenya'da
  • KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN TURİZMCİ ESNAFA ZİYARET
  • MİDYAT MÜFTÜSÜ BULUNMAZ’A PLAKET
  • Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA