• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katıldı
19 Eylül 2021 Pazar 10:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katıldı

AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali 1'inci Ünitesinin 2023'ün mayıs ayında tamamlanacağını söyledi.
Bir dizi açılışı gerçekleştirmek ve AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılmak üzere Mersin'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde partililere seslendi.
 
Düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, salgın şartlarının hafiflemesiyle birlikte illeri ziyaret etmeye başladığını dile getiren Erdoğan, pazar günü de ABD'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceklerini söyledi.
 
Toplantıda konuşan Erdoğan, muhalefet partilerinin ellerinde bulunan belediyelerin halka hizmet etmediğine dikkat çekti.
 
Erdoğan, "Son günlerde yaşananlar, muhalefetin Türkiye'nin bekası, huzuru, esenliği, refahı gibi derdinin olmadığını göstermiştir. Edepsiz söz ve eylemlerden sahnelenen çirkinliklere kadar muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Bunların bırakın ülkeyi, ellerinin altındaki belediyeleri dahi yönetme becerilerinin olmadığına bu süreçte hep birlikte şahit olduk. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin, taahhütlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Çöp toplamadan şehir içi ulaşımına, kültür-sanattan çevreye kadar hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor sular. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getiremeyen bir beceriksizlikle muhatabız. Çok daha vahimi, muhalefetin bu acı gerçeklerle yüzleşmek, kendilerini sigaya çekmek yerine sağa sola saldırarak, suçlarını örtme çabasındalar. Elbette her insan beşerdir, hata da yapar yanlışa da düşer ama insanı diğer varlıklardan ayıran en temel haslet, Allah'ın ona bahşettiği akıl ve vicdandır." ifadelerini kullandı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim hizmet anlayışımızda partizanlık yoktur, ötekileştirmek yoktur. Biz, bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bizim nazarımızda insanı meşrebine, mezhebine, inancına, diline göre ayırmak da yoktur. Bizim tasavvurumuzda şehirleri oy rengine göre tasnif etmek yoktur. Bize oy versin, vermesin 81 vilayetimizin tamamı, 84 milyonun her bir ferdi bizim gözümüzde aynıdır, aynı derecede hizmete ve hürmete layıktır." diye konuştu.
 
"Bugün Mersin'de toplam bedeli 3 milyar 260 bin lirayı bulan yatırımların açılışını yapıyoruz"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün Mersin'de toplam bedeli 3 milyar 260 bin lirayı bulan yatırımların açılışını yapıyoruz. Sağlıktan ulaşıma, eğitimden adalete, güvenlikten turizme hepsi birbirinden önemli eseri, Mersinli kardeşlerimizin istifadesine sunuyoruz. Akkuyu ziyaretimizden sonra açılışını gerçekleştireceğimiz tüm bu eser, proje ve yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Akkuyu Nükleer Santrali'ni denetlemeye geldik." dedi.
 
Toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile bazı AK Parti milletvekilleri de katıldı.
 
Toplantının ardından Akkuyu Nükleer Santralini denetlemeye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, burada bazı incelemelerde bulundu.
 
Mersin’de yapımı devam eden Akkuyu Nükler Güç Santrali inşaat sahasında incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Namaz sonrası helikopter ile Gülnar İlçesi Akkuyu Nükler Santrale geçen Erdoğan inşaatta çalışan mühendislerle bir araya geldi.
 
Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali 1'inci Ünitesinin 2023'ün mayıs ayında tamamlanacağını söyledi. (İLKHA)
Bu haber toplam 193 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA