• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇOCUK RÜYASI MÜZİKAL TİYATRO GRUBU ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI
30 Haziran 2022 Perşembe 14:58

ÇOCUK RÜYASI MÜZİKAL TİYATRO GRUBU ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

ÇOCUK RÜYASI MÜZİKAL TİYATRO GRUBU ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI
Federasyonumuzun Nusaybin Temsilciliği bünyesinde, üyelerimiz tarafından oluşturulan “ÇOCUK RÜYASI” adlı müzikal tiyatro grubumuzun sahne gösterisi, 25 ve 26 Haziran 2022 tarihlerinde iki seans şeklinde Nusaybin Mitanni Kültür Merkezi’ nde yapıldı.
 
Gösteri programı, çocuklar ve velilerinin katılımı ile büyük coşku ve heyecanla karşılandı. Çocuklara unutulmaz anlar yaşatan Çocuk Rüyası gösterisine davete icabet yerli ve yabancı STK yetkilileri katılım sağladı.
 
Programın açılışını ve konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edilen Uluslararası Müzisyenler, Sanatçılar ve Eğitimciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rabia BİRTANE, Çocuk Rüyası çalışmalarına dönük şu açıklamalarda bulunmuştur; “Sevgili çocuklar ve değerli misafirlerimiz; programımıza hoş geldiniz. Öncelikle Çocuk Rüyası müzikal tiyatro grubunda yer alan müzisyen ve sanatçılarımızın emeklerinin sonucu olarak ortaya çıkan bu programın ne kadar değerli olduğunu belirtmek istiyorum. Uluslararası Müzisyenler, Sanatçılar ve Eğitimciler Federasyonu, müzik ve sanat camiasına sahip çıkmak, müziğe ve sanata teşvikte bulunmak için çalışmalar yapmak, sevdirmek ve toplumun temel ihtiyaçlarına cevap olabilmek amaçlı çalışmalarına devam etmektedir. Nusaybin Temsilciliğimiz bünyesinde oluşturulan Çocuk Rüyası müzikal tiyatro grubuna dair kurum, kişi ve Sivil Toplum Kuruluşları’ ndan gelen tebrik ve teşekkür mesajları, böyle bir etkinliğin ne kadar değerli olduğunu ve toplumun ne denli ihtiyaç duyduğunu göstermektedir. Bizler, Müzik/Sanat camiası ve Federasyon olarak, çocuklarımızı daha büyük projelerle buluşturup bu tür etkinlikleri devamlı hale getirmeyi hedefliyoruz. Çocuk Rüyası müzikal tiyatro grubunu oluşturan değerli arkadaşlarımıza, çalışmalarımızı böyle güzel bir alanda sergilememize vesile olan Nusaybin Kaymakamı Sayın Ercan KAYABAŞI’ na, federasyonumuzun her türlü çalışmasına her şekilde destekte bulunan Tılsım Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi yetkililerine, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Ömer ÖZEL, İş adamı Mehmet Halim Bala ve Mehmet Gençoğlu’ na, değerli yetkililerimize ve programımıza teşrif edip gelen siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum”
 
Çocuk Rüyası müzikal tiyatro grubu, çocuk şarkıları, hacivat/Karagöz, Aşuk/Maşuk ve palyaço gösterileri ile iki ayrı günde iki seans olarak sahne aldı. Çocuklara sürpriz olarak balonlar dağıtıldı, sahne alanına çıkan çocuklar müzik eşliğinde oyunlar oynayıp halay çekti.
 
Haber : Mevlan BALA / Gülizar SALHAN
Bu haber toplam 380 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
  • Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekâlet edecek
  • ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA