• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Büyükşehir Belediyesinden eldiven ve maske dağıtımı
28 Mart 2020 Cumartesi 10:54

Büyükşehir Belediyesinden eldiven ve maske dağıtımı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe Devlet Hastanelerinde görevlerinde kullanmaları üzerine binlerce cerrahi eldiven, cerrahi maske ve el jeli dağıtımı gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, tüm ilçelerimizde resmi kurumlar, iş yerleri, sanayi sitesi, havaalanı, oteller, itfaiye araçları, eczaneler ve vatandaşların yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın talimatları doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, sağlık çalışanlarına destek amacıyla Mardin Devlet Hastanesi ile ilçe devlet hastanelerinin görevlerinde kullanılması için 200 bin cerrahi eldiven, 50 bin cerrahi maske ve 10 bin el jeli dağıtımı gerçekleştirdi.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirtti.

-Cerrahi eldiven, cerrahi maske ve el jeli dağıtıldı

Çalışmalarıyla tüm Türkiye’nin takdirini kazanan sağlık çalışanlarına destek verdiklerini aktaran Yaman, “Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı, Mardin Devlet Hastanesi başta olmak üzere tüm ilçelerde Devlet Hastaneler ve sağlık kuruluşlarına görevlerinde kullanmak üzere 200 bin cerrahi eldiven, 50 bin cerrahi maske ve 10 bin el jeli dağıtımı gerçekleştirdi. Sağlık çalışanlarına cerrahi eldiven ve maske dağıtımız devam ediyor. Sağlık çalışanlarımızın sağlığı bizim sağlığımızdır. Gece gündüz demeden vatandaşın sağlığı için çalışan sağlıkçılarımızın yanındayız ve onlara olan desteğimiz devam edecek”

Yaman, “Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz resmi kurumlar, iş yerleri, sanayi siteleri, havaalanı, oteller, toplu taşıma araçları, eczaneler ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar gibi bütün mekanlarda dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Bunun yanında Zabıta Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimizde genelgelerde belirtilen alanlarda denetimlerini sürdürüyorlar. Bu çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

jpeg-(2)-007.jpg

jpeg-(3)-001.jpeg

jpeg-(3)-005.jpg

KAYNAK: MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bu haber toplam 422 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA