• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bozovaya yeni MYO binası inşa edildi
22 Kasım 2023 Çarşamba 08:50

Bozova'ya yeni MYO binası inşa edildi

Harran üniversitesi Bozova meslek Yüksek Okulu eski binasının yıkılma ile karşı karşıya kaldığından dolayı ilçeye yeni MYO binası kazandırıldı.
Harran üniversitesi Bozova meslek Yüksek Okulu eski binasının yıkılma ile karşı karşıya kaldığından dolayı ilçeye yeni MYO binası kazandırıldı.
 
Harran üniversitesi Bozova meslek Yüksek Okulu eski binasının yıkılma ile karşı karşıya kaldığından burada eğitim gören öğrencilerin sıkıntı yaşamları üzerine Bozova Belediyesi tarafından ilçeye yeni MYO hizmet binası kazandırıldı.
 
2023-2024 Eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte MYO’da eğitim gören öğrenciler yeni bina ve dersliklerde eğitim görmeye başladılar.
 
Harran Üniversitesi MYO okulunda eğitim gören öğrenciler, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkür etti.
 
Bozova’ya yeni MYO hizmet binasının kazandırılması ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı yazılı açıklamada, "İlçemizde eğitim gören tüm öğrencilerimize verdiğimiz eğitim desteğinin yanı sıra ilçemizde bulunan MYO okuluna yeni bir bina yaptırarak öğrencilerimizin daha güzel ortamda eğitim görmelerini sapladık. Her zaman eğitime desteğimizi sürdüreceğiz. Bozova MYO okulumuz 4 derslikten oluşmaktadır. Yeni MYO binamız ilçemize ve burada eğitim görecek tüm öğrencilerimize hayırlı olsun." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA