• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Boşanma aşamasındaki eşini öldüren şahıs tutuklandı
21 Mayıs 2022 Cumartesi 10:11

Boşanma aşamasındaki eşini öldüren şahıs tutuklandı

​Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde dün boşanma aşamasında olduğu eşini, kayınvalidesinin evinde bıçaklayarak öldüren şahıs bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi'nde yaşandı. Bir çocukları bulunan E.T. ve Şule A.T. çifti, bir süre önce boşanmaya karar verdi. Şule A.T., annesinin evine giderek orada yaşamaya başladı. E.T. bir süredir görüşmediği eşi Şule A.T. ile konuşmak için kimsenin olmadığı sırada kayınvalidesinin evine gitti.
 
Evde E.T., ile Şule A.T,'nin tartıştığını duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler yaptıkları kontrolde Şule A.T.'nin öldüğünü belirledi.
 
Yapılan incelemenin ardından kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri E.T.,'yi Bağlar ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.
 
Boşanma aşamasındaki eşi Şule A. T'yi öldüren E.T, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Öte yandan Şule A. T'nin cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınıp Yenişehir ilçesinde gözyaşlarıyla defnedildi. (İLKHA)
Bu haber toplam 313 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA