




BİK’ten Şırnak Valisi Bilgin’e ziyaret
Müdürlük olarak aralarında Şırnak’ın da bulunduğu 7 ile hizmet verdiklerini anlatan Başeğmez, Vali Bilgin’e bölge basını hakkında bilgi verdi.
Şırnak Valiliği görevine atanan Vali Osman Bilgin, Basın İlan Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürü Osman Başeğmez’i makamında kabul etti. Vali Bilgin’e, yeni görev yerinde başarılar dileyen Başeğmez, kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Diyarbakır merkezli aralarında Şırnak’ın da bulunduğu 7 ile hizmet verdiklerini ifade eden Başeğmez, “Sorumluluk alanımızdaki Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Muş illerimizde gazetelerimiz bulundukları şehirlerin en iyi şekilde tanıtılması için gayret gösteriyorlar.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şırnak Valisi Osman Bilgin de, basının önemine işaret ederek, kamusal hizmetlerin kamuoyuna duyurulmasında en önemli paydaşlardan birinin basın olduğunu söyledi. Vali Bilgin, Şırnak’ın yatırım ve istihdamla önümüzdeki günlerde gündeme geleceğini kaydetti.
ÖMERLİ'NİN MAHSARTE TÜM RENKLERİ, GÜZELLİKLERİ, EL SANATLARI, YÖRESEL ÜRÜNLERİ, TARİHİ SOKAKLARI
Ömerli Belediyesi ev spor kompleksinin inşaatına başladı
Kadim şehir Ömerli'nin Çatalyurt (Kurıke) Köyündeki binlerce yıllık geçmişe sahip Zıvıng/Keleha Ğüne
Ömerli Belediyesi'nin Lavanta Projesi ile kadınlar, üretime lavanta bahçeleriyle adım attı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA