• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Berber, kuaför ve güzellik salonlarının tatil günleri belirlendi
28 Eylül 2022 Çarşamba 08:46

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının tatil günleri belirlendi

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanmak üzere berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir gününün kapalı olmasına yönelik çıkan karara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Karardan önce kendi içlerinde bir çalışma yaptıklarını belirten Çiftçi, “Daha sonra Valimiz Ekrem Canalp Bey’in ev sahipliğinde sektör temsilcileriyle kahvaltılı bir görüşme gerçekleştirdik. Burada Odamıza kayıtlı üyelerimizin görüşleri tek tek alındı ve nihai kararın verilmesi içinde, farklı bir zamanda bütün berber, kuaför ve güzellik salonlarının tek tek telefonla aranarak veya yüz yüze görüşlerini alarak kayıt ettik. Sonuç olarak diğer paydaşlarımızın da kontrollerinde erkek berberlerin pazar günü, bayan kuaför ve güzellik merkezleri de salı günü kapalı olmasına üyelerin istekleri doğrultusunda oy çokluğu ile karar verilmiştir.” ifadelerini kullandı.
 
Alınan kararın 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanacağını ve alınan karara uyulması gerektiğini vurgulayan Çiftçi, “Bu vesile ile bu çalışmada emeği geçen başta Sayın Valimize, Ticaret İl Müdürlüğümüze ve BATSO'ya teşekkür ediyorum. Berber, kuaför ve güzellik merkezleri üyelerimiz belirli bir tatilleri ve aileleriyle zaman geçirme imkanı oluşmuştur. Alınan kararın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.(İLKHA)
Bu haber toplam 333 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA