• Mardin41 °C
  • Diyarbakır40 °C
  • Batman43 °C
  • Şırnak41 °C
  • İstanbul34 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batmanda ihtiyaç sahiplerine giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 08:58

Batman'da ihtiyaç sahiplerine giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı

Batman'da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi aileye giyim ve ayakkabı yardımı yapan Umut Kervanı, bir kez daha yüzlere tebessüm ettirdi.
Batman'da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi aileye giyim ve ayakkabı yardımı yapan Umut Kervanı, bir kez daha yüzlere tebessüm ettirdi.
 
Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, hayırseverlerin desteğiyle yetim ve ihtiyaç sahibi 50 aileye giyim ve ayakkabı yardımı yaptıklarını söyledi.
 
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yaptıkları yardımın ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdüğünü belirten Teymur, "Kurban Bayramına bir aydan az bir süre kaldı. Bu minvalde hayırsever esnaf ve vatandaşlarımızın bizlere bağışlamış olduğu giyim ve ayakkabıları kendilerine vermek üzere belirlemiş olduğumuz 50 yetim ve muhtaç aileyi derneğimize davet ettik. Ailelerimiz burada kendileri seçip beğenerek giyim ve ayakkabılarını almak için ortam hazırladık. Bugün bu yardımı yapıyoruz." dedi.
 
Kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere teşekkür eden Teymur, "Rabbim hayırseverlerimizin hayrını kabul etsin. Hayırseverlerimiz bizlere ne kadar yardımda bulunursa o kadar yetim ve muhtaç ailemize ulaşacağız." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA