• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batmanda doğal gaz kuyruğu 90lı yılları aratmıyor
15 Eylül 2023 Cuma 09:06

Batman'da doğal gaz kuyruğu 90'lı yılları aratmıyor

Batman'da Aksa Doğal Gaz işlemlerinin yapıldığı şube sayısının kentte sadece bir tane olması yoğunluğa ve vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor.
Batman'da Aksa Doğal Gaz işlemlerinin yapıldığı şube sayısının kentte sadece bir tane olması yoğunluğa ve vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor.
 
Sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturarak Batman Aksa Doğal Gaz şubenin önüne gelen vatandaşlar şubenin tek olması ve personel yetersizliği yüzünden çoğu defa işlemlerini yapamadıklarını, mağdur edildiklerini söyledi.
 
Abonelik işlemlerinin artması sebebiyle yaşanan aksaklıkların yanı sıra işlemler için firmanın bulunduğu binanın önünde sıra bulmak için sabah namazı vaktinde geldiklerini belirten vatandaşlar, Batman gibi bir kentte böylesi bir sonun yaşanmasına anlam vermediklerini belirtti.
 
Konuyla ilgili şikâyetlerini İLKHA muhabirine aktaran vatandaşlar, günlerdir yaşanan şikâyet ve mağduriyetlere rağmen sorunu çözemeyen etkililere çağrıda bulunarak bir an önce personel sayısının artırılması ve en kısa zamanda Batman'da 2 veya 3'üncü şubenin açılması gerektiğini ifade etti.
 
"Gece 03.00'te gelen adama öğleden sonra saat 15.00'te sıra geliyor"
 
Batman gibi bir şehirde Aksa Doğal Gaz şubesinin yetersiz olması ve insanların bu kadar mağdur edilmesine anlam veremediklerini ifade eden vatandaş Deniz Onar, "Aksa Doğal Gaz şubesine sabah saat 08.30'da geldim ve fişimi de aldım ama bugün bana sıranın gelmeyeceğini söylediler. Nedenini de bilmiyorum. Çok sıra var ve işlemler de çok yavaş işliyor. Vatandaşın sürekli şikâyetçi olduğu bir konu ama neden çözüm için yetkili yerlere iletilmiyor ve çözülmüyor anlamadım. Gece 03.00'te gelen adama öğleden sonra saat 15.00'te sıra geliyor. Bu soruna bir çare yok mu? Buradaki işlemim doğalgaz saati ve abonelik almaktır ama bana bugün sıra gelmeyeceğini söylüyorlar. Batman gibi bir şehirde insanların bu kadar mağdur edilmesinin bir anlamı yok." dedi.
 
"Bu sorunu çözecek hiçbir yetkili yok mu?"
 
Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir uygulamanın olmadığını belirten Onar, yetkililere seslenerek şunları söyledi:
 
"Batman'da bu sorunun yaşanma sebebini öğrenmek istiyoruz? Bugün iş yerimden izin alıp buraya geldim ama işlemimi yapamadığım için günüm boşa gitti ve yarın gene izin almam gerekecek. Bu sorunu çözecek hiçbir yetkili yok mu? Yetkililerden bu soruna duyarlı olmalarını ve Aksa Doğal Gaz şubelerinin çoğalmalarını istiyoruz."
 
"Hem çalışan sayısı az hem de bu şube yetersiz"
 
Vatandaşın Aksa Doğal Gaz'da yaşadığı sorunun artık çözüm bulunması gerektiğini ifade eden bir diğer vatandaş Mehmet Can Dilek, "Aksa Doğal Gaz'ın Batman'da sadece bir tane şubesi olduğu için çok sıkıntı yaşıyoruz. Sabah 06.00'dan beri buradayım ve öğleye yaklaştık ama halen sıram gelmedi. Hâlbuki ki sıram 36'dır. Hem çalışan sayısı az hem de bu şube yetersiz olduğu için Batman'da ikinci hatta üçüncü şube bile açılması gerekiyor. Vatandaş burada fazlasıyla mağdur oluyor ve bu böyle olmaz." ifadelerini kullandı.
 
"İki veya üç tane daha şube açarlarsa vatandaş için çok iyi olur"  
 
Batman'ın tek doğal gaz şubesinin çok yetersiz olduğunu belirten vatandaşlardan Ayhan Cengiz ise şunları söyledi:
 
"Abonelik işlemleri için buraya geldim. Sıramızı bekliyoruz. İçerde çalışma var ama yoğunluk da var. Batman için Aksa Doğal Gaz'ın tek olan bu şubesi çok yetersizdir. 2 veya 3 tane daha şube açarlarsa vatandaş için çok iyi olur."
 
Şirket yetkililerine iletilen sorun üzerine yetkilerden gelen cevapta personellerinin yakın tarihte işten istifa ettiği, bunların yerine yeni alacakları personeller ile sorunun çözüleceği belirtildi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA