• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasından eğitim kurumuyla anlaşma
21 Mart 2023 Salı 08:06

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan eğitim kurumuyla anlaşma

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Özel bir kolej arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerine yüzde 25 indirim imkânı sağlanacak.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Özel bir kolej arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerine yüzde 25 indirim imkânı sağlanacak.
 
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, projeleri kapsamında oda üyeleri için hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
 
Çiftçi, özel kolej ile eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocukları ve birinci derece yakınları yüzde 25 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Toplum için eğitim çok önemlidir. Eğitime gereken önemi vermeye çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın da iyi bir eğitim alabilmeleri için teşvik ediyoruz ve çeşitli eğitim kurumlarıyla anlaşmalar yapıyoruz. Özel Mektebim Koleji ile yaptığımız protokol anlaşması sonucu üyelerimizin çocukları ve kardeşleri yüzde 25 indirim hakkına sahiptir. Protokolün her iki kuruma ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Oda üyelerimizin bu imkanı değerlendirmelerini istiyorum. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, güncel faaliyet belgelerini göstererek Özel Mektebim Koleji ile irtibata geçebilirler." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA