• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Şahin, belediye çalışanları iftar sofrasında buluştu
21 Mart 2024 Perşembe 15:28

Başkan Şahin, belediye çalışanları iftar sofrasında buluştu

Mardin’in Midyat ilçe Belediye Başkanı Şahin, Ramazan Ayı dolayısıyla, belediye personellerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ramazan Ayı dolayısıyla, belediye personellerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Belediye Hizmet Kampüsünde Belediye çalışanlarının aynı sofrada buluştuğu programa Belediye Başkanı Veysi Şahin'in yanı sıra AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, Bem Bir Sen İl Başkan yardımcısı Abdurrahman Yıldız, Hizmet İş Midyat Temsilcisi Atilla Arslan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ramazan ayının güzelliklerinden söz ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Şahin şöyle konuştu: "Değerli kardeşlerim, sizlerin de bildiği gibi 5 yıldır sizlerle beraber Midyat’ta hizmet etmenin gurunu yaşıyoruz. Yaptığımız projelerde hepinizin ve her birinizin ayrı ayrı emeği var. Bensizlerden memnunum Allah’ta sizlerden razı olsun. İçinde bulunduğumuz kampüs lüks bir lokantayı aratmıyor. Birde eski kademinin halini düşünün. Eski ve yeni şartları düşünün ve neler yaptığımızı bir hayal edin. Midyat’ın geleceği sizlerin, çocukların geleceği için önümüzde çok önemli bir seçim var. Sizlerden tek isteğim hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendi hür vicdanınızla yapılan, proje, hizmetleri göz önünde bulundurun. Sandığa giderken ona göre oy kullanınız. Göreve geldiğimiz günden beri kimlik siyaseti yapmadık, etnik kökene dayalı siyaseti bir kenara attık. Türk, Kürt, Arap, Süryani, Ezidi ayrımı yapmadık. Yine hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet vereceğiz. Yaptığımız hizmetler merkez ve kırsalda da yapıldı. Yapacak daha çok işimiz var. İnşallah bu önümüzdeki süreçte de bize yetki verilirse diğer sorunları da hep birlikte aşacağız. Bu projelerde en büyük başarı tatbiki sizlerindir. Allah'ın izni ile önümüzdeki süreçte sizlerle beraber daha yükseklere taşıyıp, Midyat’tı il olması için çalışacağız” Diye konuştu.

433916746_964575458359707_326886288730215825_n.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA