• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başarıya Damga Vuran Eğitimci Kadrosu
08 Ekim 2021 Cuma 12:01

Başarıya Damga Vuran Eğitimci Kadrosu

Midyat'ın en köklü eğitim kurumlarından Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi'nin tecrübeli ve genç eğitimci kadrosu, kız öğrencilerinin başarısına damgasını vuruyor.

Eğitim öğretim süresince en üst düzeyde hem akademik hem de sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal yönleri geliştirilen kız öğrenciler, 2021 YKS'de elde etikleri başarılarıyla da öğretmenlerini gururlandırdılar.

Okul Müdürü Murat Kaya'nın liderliğinde, Müdür Yardımcıları Nezir Gözenoğlu, Mehmet Ali Mumin, Masum Tunç ve Mine Palta ile başarıya odaklanmış vizyon sahibi eğitimci kadrosunun geliştirdikleri metotlar ve çalışma programları ile 9'uncu sınıfta okula kabul ettikleri öğrencileri, mezun edinceye kadar, geleceğe her yönüyle donanımlı bireyler olarak hazırlıyorlar. Okulun 53 öğrencisi, üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde yapılan çalışmalar neticesinde 2021 YKS'de büyük başarılar elde ederek, hayallerindeki üniversitelerde akademik öğrenim için ilk adımı attılar.

"MARİFET, YÜKSEK PUANLA OKULA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEYE GÖNDERMEK DEĞİL"

Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerinin başarılarının tesadüf olmadığını belirten Okul Müdürü Murat Kaya, "Öğretmenlerimizin, öğrencileri tek tek kuşatan, bireysel farklılıkları gözeterek öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve motive eden yapımız elde edilen başarının teminatıdır. Özverili ve alanında uzman öğretmen kadromuz, verimli ve donanımlı rehberlik çalışmaları öğrencilerin bu başarıları elde etmelerinde belirleyici unsurdur. Marifet sadece yüksek puanla okula kabul edilen öğrencileri üniversiteye göndermek değildir. Eğitim de başarının ölçütü ve önemli olan düşük puanla okula kabul ettiğiniz öğrencilerinizi geleceğe iyi hazırlayarak onları gönüllerindeki üniversiteye göndermektir. Unutmamakta lazım, başarı, fedakar ve özveriyle çalışan bir eğitimci kadrosuyla mümkündür. 2021 YKS’de elde ettiğimiz başarıda emeği geçen fedakar öğretmenlerime ve velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize ileriki öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

 

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA