• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bağlarda sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor
22 Haziran 2022 Çarşamba 09:38

Bağlar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor

Türkiye’nin en büyük mahallesi unvanına sahip Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi’nde yeni imar yollarında kaldırım ve yürüyüş alanları çalışmaları devam ediyor.
Devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde takip eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, son üç yılda hayata geçirilen projelerle bölgenin uzun vadeli alt ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturduklarını söyledi.
 
Bağlar Belediyesi, ilçenin ve aynı zamanda kentin gelişen yüzü olarak değerlendirilen Bağcılar Mahallesi’nde yeni yaşam alanlarının inşa edildiği bölgelerde imar yolları açıp, daha sonra bu yolları kaldırım, yürüyüş yolları ve çevrede yeşil alanlar hayata geçirerek vatandaşların hizmetine sunuyor.
 
Toplam 870 metre uzunluk ve 39 metre genişlikten oluşan, üç ayrı sokağı birleştiren yolun açılmasından sonra kaldırım, yürüyüş yolu ve yeşil alan çalışmalarına başlandı. Kaldırım ve yürüyüş güzergahının tamamlanmasından sonra çevrede yapılacak yeşil alanlarla sokakların modern bir yaşam alanı haline getirilmesi amaçlanıyor.
 
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceleyerek talimatlar veren Beyoğlu, belediyenin kaynaklarını doğru kullanarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşların yaşamını kolaylaştırdıklarını ifade etti.
 
Beyoğlu, devam eden çalışmaları inceledikten sonra aynı bölgede esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için belediyenin ilgili birimleri üzerinden bu işin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. (İLKHA)
Bu haber toplam 335 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA