• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bağlar Belediyesi 7 ayda 70 bin vatandaşla iletişime geçti.
17 Kasım 2019 Pazar 09:05

Bağlar Belediyesi 7 ayda 70 bin vatandaşla iletişime geçti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, görev süresinin ilk 7 ayında 70 bine yakın vatandaşla iletişim kurarak önemli bir başarıya imza attı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gündüz belediye çalışmaları ve hizmetlerine yoğunlaşırken akşamları ise vatandaşları evlerinde ziyaret ederek görev süresinin ilk 7 ayında 70 bine yakın vatandaşla iletişim kurarak önemli bir başarıyı elde etti.
 
31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra göreve başlayan Beyoğlu, geride kalan 7 aylık dönemde belediyede yaptığı kabul ve toplantılar, mahalle ve köy ziyaretleri ile ev ve işyerlerine düzenlediği ziyaretlerle yaklaşık 70 bin vatandaşla iletişim kurma başarısını gösterdi.
 
450 bin nüfusu ile Türkiye'de 36 ilden büyük olan ve aynı zamanda bölgede yoksul ve genç nufüsün en fazla olduğu yerleşim yerleri arasında yer alan Bağlar'da yılların birikimi olan bir çok sorun dikkat çekerken, Beyoğlu her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor.
 
Bu makamların sahibinin millet olduğunu hatırlatan Beyoğlu, "Bizler ise millete efendi değil hizmetkârız. Vatandaşımızla aramızda güçlü bir bağ oluştu. Bizi çok sıcak ilgi ile karşılıyorlar. Köylere ve mahallelere gidip ziyaretlerde bulunuyoruz. Net bir sayı vermek zor ama 7 ayda 70 bine yakın vatandaşımızla iletişim kurduk. Yılların ihmali ve birikimi olan ciddi sorunlar var. Yoksulluk, işsizlik, alt yapı ve üst yapı gibi sorunları kısa zamanda tek başına kimse çözemez. İmkanları sonuna kadar zorlayarak çözebildiğimiz kadarıyla ilerleme sağlamaya gayret ediyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin desteğiyle zaman içerisinde sorunlar ortadan kalkacak." dedi.
 
"Tarihi bazalt taşından belediyeye gelir kazandıracağız"
 
Kendi bazalt taşından asfalt üreterek alt yapı sorunlarını çok az maliyetle çözeceklerini belirten Beyoğlu, "Kendi ürettiğimiz asfaltı kurumlara ve özel sektöre satarak elde edeceğimiz gelirle halkımıza hizmet edeceğiz. Park ve dinlenme alanlarımızı modern hale getirdik, yenilerini yapacağız. Organik tarım projesiyle hem üretim hem istihdam yaratacağız." ifadelerini kullandı.
 
Kentsel dönüşüme Mart 2020'de başlayacaklarını hatırlatan Beyoğlu, kentsel dönüşümle eski Bağlar bölgesi büyük bir dönüşüm yaşayarak modern hale geldiği gibi istihdam imkanı da doğacağını söyledi.
 
Beyoğlu, "Eğitimde ciddi ve örnek hizmetlerimiz var. Binlerce çocuğa yıl boyunca çeşitli alanlarda ücretsiz kurslar veriyoruz. Hedefimiz 5 yılda milletimizin tamamına dokunacak hizmetlere ulaşmaktır. Milletimiz daha çok hizmeti hak ediyor, biz ise daha çok dua almayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)
 
Bu haber toplam 386 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
  • Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekâlet edecek
  • ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA