• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alışveriş bahanesiyle girdiği kuyumcuda el çabukluğuyla gizlediği altını çaldı
06 Eylül 2023 Çarşamba 10:11

Alışveriş bahanesiyle girdiği kuyumcuda el çabukluğuyla gizlediği altını çaldı

Siirt'te kuyumcuda 180 bin liralık bileziği el çabukluğuyla çalarak cebine koyan kadın, daha sonra 3 çeyrek altın satın alarak ayrıldı.
Siirt'te kuyumcuda 180 bin liralık bileziği el çabukluğuyla çalarak cebine koyan kadın, daha sonra 3 çeyrek altın satın alarak ayrıldı.
 
Olay, 2 Ağustos'ta Ülkü Mahallesi Kuyumcular Çarşısı'nda Ali Erdoğan'a ait kuyumcuda meydana geldi.
 
Kuyumcuya giren bir kadın, tezgahtaki Erdoğan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan'a bilezik almak istediğini söyledi. Erdoğan da bilezikleri çıkararak kadının bakması için tezgâha koydu. Kadının fiyat sorması üzerine hesap yapan Erdoğan'ın dalgınlığını ve içerideki müşterilerin yoğunluğunu fırsat bilen kadın, bakma bahanesiyle aldığı iki bilezikten 100 gram ağırlığındaki 180 bin TL değerindeki bileziği el çabukluğuyla cebine koydu.
 
Önce bileziklere bakan kadın, daha sonra çeyrek altın almak istediğini ve cebindeki paraları çıkarıp 3 çeyrek altın satın aldıktan sonra kuyumcudan ayrıldı.
 
Yaklaşık 1 ay sonra Denizli'den dönen Ali Erdoğan sayım yaptığında bileziğin eksik olduğunu gördü ve güvenlik kamerasını incelediğinde hırsızlık olayını fark etti ve polise giderek şikayetçi oldu. 
 
Kadının kendisinin acemiliğinden faydalandığını belirten yeğen Mehmet Erdoğan, "Amcam namaza gittiği esnada müşteriler geldi. Müşteriye yardım etmek için bilezikleri çıkardım, kadının önüne koydum. İşi tam bilmediğimden beni üst tarafla oyalayıp terazide hesap yaparken kendisi alt taraftan el çabukluğu ile bileziği çıkarıyor." ifadelerini kullandı.
 
Ali Erdoğan, "3 Ağustos'ta kardeşimin düğününe gitmiştik. Kapalıydık, yeğenim buranın gerçek işleteni olamadığı için farkına varamıyor. Ben vitrini dizdiğimde o bileziğin olmadığını fark ettim. Kamera kayıtlarını incelediğimde dükkânı kapattığım günün bir gün öncesinde bunun çalındığını gördük. Şikayetçiyim. Malımızın bize teslim edilmesini ve bu kişinin yargılanmasını istiyorum." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA