• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akadmisyen Prof. Ilan Pappé MAÜ’nün Konuğu Olacak
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:37

Akadmisyen Prof. Ilan Pappé MAÜ’nün Konuğu Olacak

Filistin Çalışmalarıyla Tanınan Uluslararası Akadmisyen Prof. Ilan Pappé MAÜ’nün Sempozyum Konuğu Olacak

Mardin Artuklu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 24. Uluslararası Beytülmakdis Akademik Sempozyumu “Akademi ve Siyonizm: Baskılar, Korkular ve İtirazlar” toplantısının ilk oturumunda Filistin meselesi hakkında yazdığı eserlerle akademide önde gelen isimlerden olan Prof. Ilan Pappé, Siyonizm ve Akademi hakkında konuşma yapacak.

Prof. İlan Pappé, Exeter Üniversitesi’nde tarih profesörü ve Filistin Çalışmaları Avrupa Merkezi müdürü olarak görev yapıyor.

Filistin’de Etnik Temizlik ve Yeryüzünün En büyük Hapishanesi / İşgal Altındaki Toprakların Tarihi de dâhil Filistin üzerine çok sayıda eser kaleme alan Prof. Ilan Papé Filistin hakkında yazdıklarıyla ön plana çıktığı gibi Siyonizme yönelttiği eleştirileriyle her zaman gündem oluşturdu.

Prof. Ilan Pappé’nin konuşması sempozyumun birinci oturumunda Üniversite kampüsü Merkezi Derslik binasının Kültür Merkezi-2 salonunda 18.04.2024 saat: 14.30’da başlayacak.

Prof. Ilan Papé’nin konuşma yapacağı oturumda ayrıca Dr. Artem Kirpichenok, Dr. Stephen Sızer, Dr. Ayfer Erdogan Safak ve Dr. Quraysha Ismail Sooliman da konuşma yapacak.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA