• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adana’da arabada unutulup vefat eden çocuk ailesine teslim edildi
17 Ağustos 2022 Çarşamba 09:04

Adana’da arabada unutulup vefat eden çocuk ailesine teslim edildi

Adana’da ailesi tarafından otomobilde unutulan ve havasızlıktan hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.
Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde meydana gelmişti. Ailesi tarafından arabada unutulan 3 yaşındaki Bedrettin Malahafji havasızlıktan vefat etmiş. Anne ve baba gözaltına alınmıştı.
 
Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, otomobilde cansız bedeni bulunan çocuğun cesedi de otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmıştı.
 
Alınan ifadelerinin ardından anne ve baba bu sabah serbest bırakıldı. Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan çocuğun cenazesi de ailesine teslim edildi.
 
Ailenin Adana’ya gezmeye ve ziyarete geldiğini söyleyen vefat eden çocuğun babasının bacanağı Şaban Köseoğlu, yaşanan olayın herkesin başına gelebileceğini belirtti.
 
Köseoğlu, “Çok güzel bir babadır. İhmalkâr bir baba değildir asla. Buraya geliyor, akşamına da Hatay’a dönüş yapacak. Çocuk peşine takılıyor baba, ben de geleyim diye ısrar ediyor. Israr edince çocuk araca biniyor ve çocuk araçta uyuya kalıyor. Babası da kardeşinin iş yeri var, oraya bir ziyaret yapıyor. 5-10 dakikalık bir ziyaret diye geçiyor ve ziyaret uzuyor. Çay kahve muhabbetine dönüşüyor. 30 dakika bilemedin en fazla bir saat süre içerisinde, çocuk araçta uyuduğundan dolayı camı da açıyor. Beş santim kadar aracın camı açık. Çocuk havasız kalıyor. Baba aracı gölgeye park ettiğini zannediyor ama belli zaman sonra gölgeden çıkıyor ve araca güneş geliyor. Havanın, bildiğiniz gibi sıcağın etkisiyle çocuk Allah’ın rahmetine kavuşuyor. Herkesin başına gelecek olan bir şey. Allah ailesine sabırlar ihsan eylesin. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Allah sizlerden de razı olsun. Çocuğumuz Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde defnedilecek.” dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA