• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adalet Bakanı Gül: Türkiye vatandaşlarının hepsi bir tarağın dişleri gibi eşittir
12 Ekim 2020 Pazartesi 11:02

Adalet Bakanı Gül: "Türkiye vatandaşlarının hepsi bir tarağın dişleri gibi eşittir"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye'de hiçbir vatandaşa ikinci, üçüncü sınıf vatandaş muamelesi yapılmasına izin vermediklerini ve izin vermeyeceklerini söyledi.
Bakan Gül, Gaziantep’teki temasları kapsamında AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı’nın 7’nci Olağan Kongresine katıldı.
 
Şehitkamil ilçesindeki Merveşehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen kongre Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
 
Kongrede divanın oluşturulmasının ardından konuşmalara geçildi. Kongrede konuşan Gül, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceklerini vurguladı.
 
Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Gül, Türkiye'de çok önemli reformlar yapıldığını belirterek, “Bize düşen nereden geldiğimizi unutmadan geleceğe doğru yürümektir.” dedi.
 
Türkiye'nin her alanda çok büyük zaferler ve başarılar elde ettiğini, daha büyük hikayelerin de yazılacağını belirten Gül, büyük ve güçlü hikayelerin ise büyük ve güçlü liderlerle yazılabileceğini ifade etti.
 
Gül, “Bugün Azerbaycanlı kardeşimiz hayal kurabiliyorsa bu Türkiye sayesindedir. Bu yolculuk büyük bir hikaye ile yoluna devam etmektedir. Her alanda adaleti, hukuku, hukukun üstünlüğünü en başta bir şiar olarak taşımalıyız. Adaleti unutursak çok büyük sıkıntıya düşeriz. Her alanda çok büyük zaferler elde ettik. Bugün hamdolsun daha büyük hikayeleri yazmaya devam ediyoruz. Teröre göz açtırmadık. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. Nerede doğarsa, yaşarsa yaşasın Türkiye vatandaşlarının hepsi bir tarağın dişleri gibi eşittir. Türkiye’de hiçbir vatandaşa ikinci ve üçüncü sınıf vatandaş muamelesi yapılamaz, yapılmasına da müsaade etmeyeceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi yine beraber daha da güçlendirerek yola devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmasının sonunda CHP’nin politikalarını eleştiren Gül, “Biz ana muhalefeti görüyoruz, Türkiye'de iktidara talip olan muhalefetin vizyonunu, çapının ne olduğunu hepiniz görüyorsunuz. Biz bunlarla boşa zaman kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz, Türkiye'ye, Gaziantep'e, Şehitkamil'e hizmet edeceğiz. Türkiye'yi büyüteceğiz, ekmeği ve özgürlüğü arttıracağız, ‘durmak yok yola devam diyeceğiz’ Yolumuz açık olsun, kongremiz hayırlı olsun.” diye konuştu.
 
Tek listeyle yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Yılmaz, delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak tekrardan başkanlığa seçildi.
 
Kongreye Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile teşkilat başkanları katıldı. (İLKHA)
Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
  • Yağış nedeniyle süt ve peynirde bolluk oluştu
  • Afrika'dan gelen çöl tozu 2 gün etkili olacak
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA