• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
7 yıldır elektriği kesik olan aileye Umut Kervanı yardım eli uzattı
27 Eylül 2022 Salı 07:50

7 yıldır elektriği kesik olan aileye Umut Kervanı yardım eli uzattı

​Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde gecikmiş ödeme borcu olduğu için 7 yıldır elektrikleri kesik olan aileye Bismil Umut Kervanı sahip çıktı.
Bismil İlçesi Sanayi Mahallesinde oturan ailenin yaklaşık 8 bin TL tutarındaki gecikmiş elektrik faturaları borcundan dolayı yaklaşık 7 yıl önce elektriği kesildi.
 
Bu süre içerisinde elektriğini yakınında bulunan kardeşinin evinden temin eden aile, Bismil Umut Kervanı’na başvurdu. Elektrik Dağıtım Şirketi ile görüşen Umut Kervanı Bismil Temsilciliği yetkilileri ailenin birikmiş elektrik borcunu ödeyerek elektriğini yeniden tahsis etti.
 
Konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Umut Kervanı Bismil Temsilcisi Mehmet Akdoğan, "Mağdur ailemizin yaklaşık 7 elektriği kesilmişti. Bu mağdur ailemiz kardeşinden elektriğini alıyordu.  Elektrik dağıtım şirketine giderek ailenin borcunu sorduk. 8 bin civarında bir borcu var dediler. Bunun indirimi ile birlikte borcu 3 bin 650 TL’ye indirdiler. Elhamdülillah bizler de yardımsever üyelerimizin desteğiyle bu borcu ödeyerek bu mağdur ailenin elektriğini yeniden bağladık. Rabbim tüm hayırseverlerden razı olsun." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 313 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA